Hentbolun yeni şaheseri iBall

Hentbolda yeni ufuklar… Eş zamanlı veri dağıtımı yapabilen iBall, VELUX EHF FINAL4’te sporseverlerle buluşuyor.

HENTBOLHABER.NET – VELUX EHF Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali, gerçek zamanlı veri dağıtımını mümkün kılan yeni izleme teknolojisi ile oynanacak ilk büyük Avrupa spor etkinliği olacak.

VELUX EHF FINAL4 2018’deki müsabakalar; atış hızı, atış mesafesi, atış pozisyonu ve topun kalenin neresine gittiğine benzer pek çok bilgiyi tespit edip eş zamanlı aktarabilen SELECT / KINEXON iBall ile oynanacak

iBALL’UN GETİRECEĞİ YENİLİKLER

(1) Seyirciler atışın hızını ve her şutun hedefe olan mesafesini anlık gözlemleyebilecek;

(2) Tv yayını ve dijital kanallar için, bir takımın veya belirli bir oyuncunun şut dağılımı anında yayınlanabilir olacak;

(3) Gol olan her şutun konumu gösterilirken, bu bilgiler hücum stratejisini anlamaya yarayacak şekilde anlık olarak grafiğe aktarılabilecek

Tüm bilgiler, hem tv hem dijital kanallar tarafından arayüzlerle otomatik ve gerçek zamanlı olarak alınabilecek.

SELECT / KINEXON iBall ile gelecek yenilikler, oyuncuların performansını daha somut hale getirecek ve izleyici ilgisinde önemli bir artış sağlayacak.

“HENTBOLUN DİNAMİK YAPISINI SAHA İYİ ANLATMAMIZI SAĞLAYACAK”

EHF Pazarlama Genel Müdürü David Szlezak, “iBall, Avrupa hentbolunun dijital geleceğine önemli bir adım. Topladığımız veriler, hentbolun hızlı ve dinamik yapısını daha iyi anlatmamıza ve hikayemize yeni bir boyut kazandırmamıza yardımcı olacak” dedi.

“AŞIK OLDUĞUNUZ SPORU BÜYÜLEYİCİ AÇILARDAN GÖREBİLECEKSİNİZ”

KINEXON CEO’su Maximilian Schmidt; “KINEXON’da harika bir spor olan hentbola yeni bakış açıları sunmayı amaçlıyoruz. iBall ile EHF FINAL4’da izleyenlere gerçek zamanlı istatistikler sağlayacağız. Topun hızını veya şutları üç boyutlu görebilen hentbolseverler, aşık oldukları sporu tamamen yeni ve büyüleyici açılardan görme fırsatına sahip olacak” ifadelerini kullandı.

SELECT ile yaptıkları işbirliği sayesinde ortaya en yüksek kalitede bir hentbol topu geliştirdiklerini kaydeden Schmidt; “Yenilikçi algılayıcı teknolojimiz ile birlikte, spor performansı üzerinde otomatik olarak yeni içerikler oluşturabiliyoruz. Böylelikle seyirciyi oyuna daha da yakınlaştırmayı umuyoruz ”dedi.

SELECT CEO’su Peter Knap ise, EHF ve KINEXON’un Select için stratejik ortaklar olduğunu ve birlikte Avrupa hentbolunu geliştirmeye devam edeceklerini belirtti. Knap, iBALL’un, hentbolunun görünürlüğünün artmasına yardımcı olacağını söyledi.

“MODERN HENTBOLUN GELİŞİMİNDE ÖNEMLİ BİR ADIM”

SELECT CEO’su “70 yılı aşkın bir süredir top üretiyoruz. Hentbol sporunun doğası hakkında, yenilikçi çözümler geliştirmemize olanak sağlayan derin bir anlayışa sahibiz. SELECT iBALL, modern hentbolun gelişiminde önemli bir adımdır” dedi.

KINEXON HAKKINDA

Şirket, 2012’de Münih Teknik Üniversitesinden bilim insanları tarafından kuruldu. KINEXON Sports & Media, çeşitli spor branşlarındaki hareket algılaması için son teknoloji çözümler geliştiriyor.

Kinexon, hassas verilerin gerçek zamanlı olarak algılanması için donanımlarla birlikte akıllı veri işleme ve analitik için yazılım çözümleri sunuyor.

https://kinexon-sports.com/

SELECT HAKKINDA

Danimarka Futbol Milli Takımının yıldız kalecisi Eigil Nielsen tarafından 1947’de kurulan SELECT; ilk bağcıksız top, 32 panelli ilk top, topta ilk suni deri kullanımı gibi yeniliklerle sektöründe öncü bir kurum oldu.

Dünyanın en büyük hentbol topu üreticisi olan SELECT, EHF Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Şampiyonaları dahil olmak üzere tüm Avrupa hentbol organizasyonlarının resmi maç topu tedarikçisi. Şirket, yılda 3.5 milyondan fazla top satıyor.

http://www.select-sport.com/

Bakmadan Geçme