Hentbolun Yıldızları Adana’da buluştu

1976 yılından bu yana hentbola hizmet eden ilk kuşak sporcu, hakem ve antrenörler ile federasyon başkanları ve yöneticiler Adana'da bir araya geldi.

Daha önce Eskişehir ve İstanbul’da düzenlenen “Hentbolun Yıldızları Buluşması” bu yıl Adana’da gerçekleştirildi. Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkan Yardımcısı Bilgehan Çapraz, THF Genel Sekreteri Barbaros Mutlu Kadıoğlu, Genel Koordinatör Bülent Uzuner ve federasyon eski başkanlarından Günal Ensari’nin de katıldığı organizasyonda hentbola hizmet eden yöneticiler, ilk kuşak sporcu, hakem ve antrenörler bir araya geldi.

Salon sporları içinde hentbolu gündemde tutmak ve federasyon kurulduğundan bu yana hizmeti geçenleri bir araya getirmek için düzenlenen etkinlikte açılış kokteylinin ardından eski milli hentbolcular gösteri maçı yaptı. Lütfullah Sungur Spor Salonu’nda renkli ve eğlenceli görüntülere sahne olan maçlarda kadın ve erkek İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Adana karma takımları mücadele etti.

Mini bir konserin de düzenlendiği organizasyonda, sinevizyon eşliğinde ‘Adana ve Türk Hentbolunun Dünü Bugünü’ konulu panel yapıldı ve kentin tarihi, doğal güzellikleri tanıtmak için geziler düzenlendi.

Düzenleme komitesinin başarılı çalışmalarına Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak da destek verdi.

Bakmadan Geçme