Hentbolculardan futbolculara destek

Antalyaspor Hentbol takımı ve Antalyaspor Kulübü Derneği bünyesinde bulunan Basketbol, Judo, Masa Tenisi, Korumalı Futbol, Bisiklet, Okçuluk, Su Topu ve Yüzme branşlarındaki oyuncular, futbol takımına ziyarette bulunarak Play-Offlar öncesi başarılar dilediler.

Futbol Takım oyuncuları ile antrenman öncesi ziyaret gerçekleşirken her branşın kaptanı konuşma yaptı. Konuşma yapanlar arasında yer alan Antalyaspor Hentbol takımının Kaptanı Ali Canikli,  A Takım Futbol Takımımızın Süper Lig’e çıkacağından emin olduklarını play-off surecinde de bu başarıyı yakalayacağını ifade etti.

Antalyaspor Futbol Takım Kaptanı Erman Kılıç Sporcuların kendilerini ziyaret etmesinden memnuniyet duyduğunu belirterek Antalyaspor ailesinin bir arada olmasının kendilerine güç verdiğini ifade etti.

Antalyaspor Futbol takımının Teknik Direktörü Yusuf Şimşek’te “Böylesine bir ziyaretten dolayı çok mutlu olduk. İlk kez camianın gücünün tam anlamıyla hissettik. Bizde tıpkı Antalyaspor Hentbol takımı gibi Süper Lig’de yer almak istiyoruz. Herkese teşekkür ederiz” dedi.

Bakmadan Geçme