Her maç bizim için final”

Zağnos Kadın Hentbol Kulübü Genel Saymanı Abdül Aziz Baş, 21-20 galip geldikleri Ardeşen GSK maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Baş, aldıkları galibiyetin hedefleri açısından çok önemli olduğu vurgusu yaparak; “Yakaladığımız seriyi devam ettirdiğimiz için mutluyuz” dedi.

“GALİBİYETTEN DOLAYI MUTLUYUZ”
Baş, açıklamasının devamında son saniye ile gelen galibiyetin kendilerini oldukça mutlu ettiğini belirterek; “Sezon başından bu yana ligin en iyi mücadele eden takımlarından biriyiz. İki maçta şanssız yere puan kayıplarımız oldu. Ardeşen karşısında ilk yarıyı 4 sayı farklı önde kapatmamıza rağmen oyun berabere geldi. Tam beraberlikle bitecek derken son saniyede galip geldik. Berabere kalsaydık üzülürdük. Çünkü baştan sona önde getirdiğimiz bir maçtı. Galibiyetten dolayı mutluyuz. Teknik ekibi ve oyuncularımızı kutluyorum” ifadelerini kullandı.
 
“AYAKLARIMIZ YERE SAĞLAM BASACAK”
Kadınlar Süper Lig’de bu sezon büyük çekişmenin olduğunu söyleyen Baş; “Ligde iyi bir seri yakaladık. 3 maçtır galip geliyoruz. Üst sıralarda mücadele etmek istiyorsanız bu tür seriler yakalamak zorundasınız. Fakat 3 maç üst üste kazandık diye de havaya girmemek gerek. Ayaklarımız yere sağlam basarak ilerlemeliyiz. Her maça bir final havasında bakıyoruz. İçerdeki maça da, deplasmandaki maça da yönetim olarak tam kadro gidiyoruz. Bu her maçın bizim için ne kadar önemli olduğunun bir göstergesi. Yönetimden teknik ekibe ve oyunculara kadar çok iyi bir aile olduk. Bunun skora en iyi şekilde yansıdığını görüyoruz. Tek eksiğimiz var. O da taraftar. Ardeşen maçında salonda iyi bir taraftar topluluğu vardı. Ancak bunun her maç böyle olması lazım. Rakibi baskı altına almak ve motivasyonunu bozmak için taraftarın desteği şart” açıklamalarında bulundu.

Açıklamalarının sonunda Ardeşen maçının hakemleri Kürşad Erdoğan ve İbrahim Özdeniz ikilisine de değinen Baş; “Hakemlerimiz maçı çok iyi yönettiler. Her iki takım için de doğru kararlar verdiler. Gereksiz düdüklerle oyunu kesmediler. Her yönüyle güzel bir maç seyrettik” dedi.

Bakmadan Geçme