Hikmet Vurgun Celal Atik’te

Hentbol Bayan A Milli Takımımızın Antrenörü Hikmet Vurgun, Celal Atik Spor Salonunda idi.

Hentbol A Milli Takımımızın Danimarka ile oynadığı müsabakadan sonra, yorucu bir yolculuğun ardından, soluğu Celal Atik Spor Salonunda alan Hikmet Vurgun, Küçük Bayanlar Türkiye Şampiyonasını izledi.

A Milli  Bayan Takımımızın Antrenörü Hikmet Vurgun’u tribünde gören bayan hentbolcular heyecanlandılar ve müsabakalarında daha hırslı mücadele ettiler.

Hikmet Vurgun, Küçük Bayanlar Türkiye Şampiyonasında oynanan çeyrek final müsabakalarının tamamını izlediği ve aynı zamanda da oyuncular hakkında sık sık not aldığı gözlendi.

Hikmet Vurgun’a Türkiye Şampiyonası ile ilgili düşüncelerini sorduğumuzda ise; " Hentbol Milli Takımlarımızın geleceği bu kategorilerden geçiyor.  Gelişim kamplarına çağırdığımız bir çok sporcunun durumlarını ve aynı zamanda da kampa çağrılmayan oyunucularıda gözlemleme şansım oldu. Zaten Milli Takımda ki ekip arkadaşlarım ile birlikte Gençler olsun, Yıldızlar kategorisi olsun hepsini yakından takip ediyoruz. 2020 Olimpiyat oyunları hedefleri olan Bir Türkiye’nin 1998 doğumlu bu çocukları, o zamanki Milli Takımımızı oluşturacak. Bu sebeble iyi bir planlama sürecinden geçerek çalışmalarımıza devam ediyoruz."dedi.

Bakmadan Geçme