Hikmet Vurgun, Kastamonu Maçını Değerlendirdi

Ardeşen GSK Teknik Direktörü Hikmet Vurgun, Kastamonu Deplasmanında Alınan Mağlubiyet Sonrası Açıklama Yaptı.

Hentbol Bayanlar Süper Liginin 10. Haftasında Deplasman’da Kastamonu Belediyespor’a Konuk Olan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Teknik Direktörü Hikmet Vurgun, Alınan Mağlubiyet Sonrası Bir Açıklama Yaptı.

Zor bir deplasman da mücadele ettiklerini ifade eden Vurgun, “Her iki ekip için de zor bir maçtı. Zira rakibimiz de kaliteli bir kadrodan oluşan bir ekip. Ardeşen olarak mücadeleye iyi başladık. İkinci devre farkı 5’e kadar taşısak da son çeyrek de istikrarımızı sürdüremedik ve hücumları iyi değerlendiren K
astamonu ekibi farkı kapadı. Son dakikalarda üst üste gelen şansızlıklara rakibimiz gollerle cevap verince ilk deplasman mağlubiyetimizi aldık. Sezon başında da altını çize çize söylediğimiz gibi, bayanlar süper liginde neredeyse her takım birbirini yenebilecek güçte. Potaya ne kadar takım girerse, seyir zevki yüksek maçlar izleriz. Bu da hentbol sporunun gelişimine önemli ölçüde katkı sağlayacaktır.” İfadelerini kulladı.

Lig Uzun Bir Maraton!
Ligin uzun bir maraton olduğunu ifade eden Vurgun, “Süper Lig’in devre arasında yoğun çalıştık. Artık yoğun maç programı bizi bekliyor. Dokuz haftada yaklaşık 15 maç oynanacak. Bu saatten sonra daha iyi oynamak zorundayız. Seyircimizin desteği ile nice galibiyetler yaşayacağımıza inancımız büyük. Ayrıca, Türkiye Kupasında ve Avrupa Arenasında çok daha zorlu mücadeleler bizi bekliyor. Bu sezon hem İlimiz, hem de ülkemiz Hentbol’de zorlu mücadelelere ev sahipliği yapacak.” İfadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme