Hikmet Vurgun’dan açıklamalar

A Milli Bayan Hentbol Takımımızın Teknik Direktörü Hikmet Vurgun, 2014 Avrupa Hentbol Şampiyonasında oynayacağımız İspanya ve Hollanda maçlarını değerlendirdi.

A Milli Bayan Hentbol Takımımız, yarınİspanya ile oynayacağımız eleme grubu maçı hazırlıklarını tamamladı.İzmir’deki kampın ardından hazırlıklarını maçın oynanacağı THF SporSalonunda sürdüren A Milli Bayan Hentbol Takımımızda Teknik DirektörHikmet Vurgun, İspanya karşısında en iyi performansı sergileyerek, maçıkazanmak için sahada olacaklarını söyledi.  İspanya ve Hollandamaçlarını kazansak dahi gruptan çıkabilmek için çok az şansımız var. Buiki güçlü takımla oynayacağımız maçlar Dünya Şampiyonası elemeleriöncesi iyi bir hazırlık olacak. Özellikle kampa davet ettiğimiz gençoyuncular var. Bu oyuncularımızın uluslararası alanda tecrübe kazanmasıçok önemli" diye konuştu.

Sezon sonu olması nedeniyle form tutmanın zor olduğunu dile getirenVurgun şunları söyledi: "Oyuncularımızın bazıları ligi erken bitirdi.Bazıları ise koçfestte görev aldı. durmadan devam etti ve kampa katıldı.Bu bizi bir hayli etkiliyor. Ayrıca bazı oyuncularımızı sakatlıklarnedeniyle kampa dahil edemedik.

Bakmadan Geçme