Hikmet Vurgun’dan Zafer Kupası Yorumu

Hentbol Bayan A Milli Takım Antrenörü Hikmet Vurgun , Kemalpaşa’da düzenlenen 30 Ağustos Minik Bayanlar Zafer Kupası ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

10-11 yaş sporcuların katılımıyla gerçekleştirilen 1.Zafer Kupası turnuvasını izlemiş olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Hikmet Vurgun , "Bu organizasyon için başta Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan KARAKAYA’lı olmak üzere, tüm Kemalpaşa Belediyesi görevlilerine ve sevgili Abdullah ve Tolga Köybulan antrenörlerimize, Federasyon adına teşekkür ederim."dedi.

Bu turnuvanın geleneksel hale getirilmesini umduğunu belirten Hikmet Vurgun , "Bu yaş kategorisinde yurtdışında birkaç turnuva izlemiş olmama rağmen, Türkiye’de bir ilk olmasından dolayı  antrenörlere ve beden eğitimi dersi öğretmenlerine emeği geçen herkese teşekkür ederim."dedi

Ayrıca Vurgun , "Sporun En büyük Özelliği paylaşma duygusunu , kazananı tebrik etme , kaybedeni teselli etme ve maç sonrası birbirine sarılarak salondan çıkma davranışlarını sergileyen geleceğin yıldızlarına teşekkür ederim. En büyük dileğim 10-11 yaşında izlediğim bu kızlarımızın, hentbolle birliktelikleri uzun soluklu olur ve hepsini gençler kategorisinde , büyükler ve milli takımlarda izleriz. Çünkü ne yazık ki alt yaş gruplarında ki kız sporcularımızın birçok farklı nedenlerle hentbolden kopuyorlar.

Büyük bayanlarda kulüpler düzeyinde bu yıl herhangi bir turnuva organizasyonu yapılamamışken , minikler düzeyinde gerçekleştirilen turnuvaya Eskişehir ve İzmir’den katılımın olması gelcek için bizlere umut vermektedir. Böyle faaliyetlerin artarak devam etmesi dileğimle, emeği geçen tüm hentbol dostlarına teşekkür ederim" diyerek sözlerini noktaladı.

NOT:Bu Haber Hentbolhaber.Net’e Aittir Kaynak Gösterilmeden Yayınlanmaması Önemle Rica Olunur.

Bakmadan Geçme