Hırvatistan Gazetelerinin Manşetinde Bir “TÜRK”

24 Yaşında Hentbol oynamanın yanında özel yeneteneklerinden bahsediliyor. Klanet çalıyor, eski pikap 45lik dinleyicisi olduğu ve hayatının en önemli kişilerini ayağına dövme yaptırdığı belirtiliyor. Kim olduğunu tahmin edebiliyorsunuz değil mi? Can ÇELEBİ.

HENTBOLHABER.NET – Can Çelebi , Hırvatistan’da RK NEXE NASICE formasını başarılı ile bir şekilde giyerken , gazete manşetlerinde yer almaya devam ediyor.  Glas Slavonije  gazetesi (Hırvatistan’ın en büyük 3 gazetesinden biri) Can Çelebi’yi manşetine çıkardı.

Kısaca haberi özetleyecek olursak şu ifadeler yer alıyor:

Spor Kültürü olan bir aileden geldiği ve  diğer Türk Hentbolculara Avrupa kapılarını açmak istediği belirtiliyor.
 

"2008’de ki futbol şampiyonasını hatırlıyor musun? diye gelen soruya
"Herkes bana bunu soruyor bütün Hırvat halkı o maçtan sonra çok üzülmüş" diyor.

"Türk Hentbolu hakkında ne düşünüyorsun?"

Can Çelebi: TürkHentbolu gelişme sürecinde. Beşiktaş Şampiyonlar ligi mücadele etmesiönemli bir adım. Galatasaray ve Fenerbahçe külüplerini hentbola girersegerçek anlamda Türk Hentbolu çok büyük bir gelişim gösterecektir.Fenerbahçe ve Galatasaray tüm dünyada hayranları var.

"Türkiye ve Hırvatistan arasında ki fark nedir?"

Can Çelebi: Türkile Hırvat oyuncular Yetenek bakımından farklı görmüyorum ama buradaçok daha ciddi bir çalışma ve profesyonel bir yapı var. Zdenko Kordi çok disiplinli ama babacan bir antrenör. Buradaçalıştığımız güç ve kondisyon antrenörümüz Mirko Krolo NBA sporcugöndermiş çok bilgili bir antrenör. Çok büyük bir şans özellike benimleçok ilgilenmesinden dolayı memnunum..
 
"Ailede gelenek midir müzük ile uğraşmak?"
Can Çelebi:Ailedeilk müzikle uğraşan benim.Aynı zamanda 45 lik biriktiyorum ElvisBeatles ve eskimeyen Türk sanaçtılar dinlemekten zevk duyuyorum. Klasikmüziği çok sevmiyorum.
 
"Türkiye’de bir spor yıldızı olarak kendi internet sayfan ve 6000 takipçin var. "
Can Çelebi: OluşturduğumuzCÇ Team adında bir ekibimiz mevcut. Bireysel sponsorum ile birlikeyepersonel trainer , beslenme uzmanı, marketing işleriyle ilgilenen çalışmaarkadaşlarımız var. Türk hentbolunu daha da ileriye götürmek içinçalışmalar yapıyoruz. 
 
"Türkiye Hırvatistan maçı hakkında ne düşünüyorsun"
Can Çelebi : Avrupanınekol ülkesi Hırvatistan’a karşı milli takımla oynayacağımız günüsabırsızlıkla bekliyorum.  Onlara çok saygı duyuyoruz. Onların favoriolduğunu düşünüyorum ama bizim evimizde yenmekte kolay değildir. Norveçise hızlı ve modern hentbol oynayan güçlü bir ülke, Hollanda ise bizleaynı seviyede bir takım. Çok çalışıp bu gruptan toplayabileceğimizkadar puan toplamak istiyoruz.

Haber

 
Haber

Haberin Devamı ve detayları İçin

Bakmadan Geçme