Hollanda engelini aşamadık

A Milli Erkek hentbol takımımız, 2019 Erkekler Dünya Hentbol Şampiyonası Avrupa Elemeleri 5. grup dördüncü maçında Hollanda ile deplasmanda karşılaştı.

HENTBOLHABER.NET– Fitland XL spor salonunda oynanan karşılaşmayı Rus hakem çifti Alexey Kiyashko, Dmitriy Kiselev yönetirken, A Milliler salondan mağlup ayrıldı.

Müsabakanın ilk yarısında daha iyi bir oyun ortaya koyan ekibimiz, ikinci yarının 37. ve 45.dakikaları arasında üst üste yakalamış olduğu pozisyonlardan yararlanamayınca ve kalemizden top çıkmayınca 26:19 mağlup oldu.

Müsabakanın ilk devresi içerisinde 3 sayılık üstünlüğü yakalayan A Milliler, ilk devrenin sonuna doğru oyundan düştü ve ilk devre 12:12 berabere sonuçlandı.

İkinci devreye daha istekli başlamamıza rağmen 37. ve 45. dakikalar içerisinde çok fazla hata yapan A Milliler aradaki farkın 5 sayıya çıkmasına neden oldu(21:16). İlerleyen dakikalarda oyunda dengeyi kuramayan ekibimiz salondan 26:19 mağlup ayrıldı.

2019 Erkekler Dünya Hentbol Şampiyonası Avrupa Elemeleri 5. grup beşinci maçında 10 Ocak Çarşamba günü Belçika’da mücadele edecek.

 

Bakmadan Geçme