Hoşgeldin Beykoz Belediyespor

Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Faaliyet alanlarını genişletmeye devam ediyor.

MuharremKaşıtoğlu’nun Başkanlığa gelmesi ile atağa kalkan kulüp futbol dışıbranşlara yoğunluk verme düşüncesi kapsamında Hentbol Şubesini Faaliyetesokuyor. Voleybol A Bayan Takımı Türkiye Deplasmanlı 3.Ligde mücadeleedecek olmasının ardından Hentbol Takımı Süper Lig Hedefi ile RecepŞahin Köktürk Spor Salonunun tadilat sonrası hizmete girmesi ileçalışmalarına başlayacak.

BeykozBelediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu yaptığıaçıklamada, " Beykoz ilçesi sakinlerini spor ile buluşturabilmedüşüncemiz kapsamında projelerimiz hayata geçmeye devam ediyor. İlçetarihinde ilk kez Hentbol Takımı kuran, liglere katılacak olan kulüp bizolacağız. İlk etapta salondaki çalışmaların tamamlanması ile birlikteHentbol Kış Okulu kız-erkek sporcularımız ile çalışmalara başlayacak. Bubranşa katılacak adaylardan ücret alınmayacak. Hentbol branşında daSüper Ligi Hedefleyen bir düşüncemiz mevcut. Bunun için özelliklealtyapı takımlarında organize olup, Beykoz’da bu sporu geniş kitlelerlebuluşturmak istiyoruz. Hentbol Şubemizin başına A Milli Plaj Hentbol TakımıBaş Antrenörü İsmail Tarakçı’yı getirdik. Yardımcılığını ise yine MilliTakımından yardımcısı olan Akın Yenigün yapacak." şeklinde konuştu.
 

Haber

BeykozBelediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu, BeykozKulüpler Birliğinin Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’iziyaretinde yanında iki teknik adamla katılım sağlarken, toplantınınardından 2 antrenörü Başkan Çelikbilek ile tanıştırdı. Çelikbilek’eMilli Takım Forması takdim edilirken, Hentbol Milli Takımlarında görevliikili son Danimarka’daki Avrupa Şampiyonasından 2.olarak döndüklerinisöylerken, bir önceki senede Gürcistan’da yapılan şampiyonadan daikincilikle ayrıldıklarını hatırlattılar. Başkan Çelikbilek ise son ikisenedeki başarılardan şu sonucu çıkarabileceklerini söylerken, artıkŞampiyonluk yaşamanın vaktinin geldiğini ikiliye iletti. Çelikbilek,İsmail Tarakçı ve Akın Yenigün’e Beykoz Belediyesi Gençlik SporKulübünde yeni başlayacakları görevlerinde başarılar diledi.

BEYKOZ BLD. GSK MEDYA-İLETİŞİM

Bakmadan Geçme