Hüdaver Eski: “Heyecanımız üst noktada”

Kastamonu Belediyespor Kulüp Başkanı Hüdaver Eski, 8-9 Ocak tarihlerinde Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak Challenge Cup hakkında değerlendirmelerde bulundu.

YILMAZ ACAR DAVUT / HENTBOLHABER.NET – Kura sonrasında Avrupa Kupaları’nın en güçlü ekiplerinden Zaglebie Lubin ile eşleşen temsilcimiz Kastamonu Belediyespor  takımında heyecan en üst seviyede. Tarihinde ilk defa Avrupa Kupaları’nda mücadele edecek olan temsilcimiz, organizasyonu en ince ayrıntısına kadar planlıyor. Flamalar, bayraklar, marşlar, süslemeler başta olmak üzere organizasyon için hummalı bir çalışma yürütülüyor. Heyecanımız en üst noktada diyen Kulüp Başkanı Hüdaver Eski, “Heyecan en üst noktada. Karşılaşacağımız ekip bilmediğimiz bir ekip, kapalı kutu bir takım, karşılaşacağımız en zor rakip. Tabi hedefimiz iki maçı da alıp bir üst tura çıkmak. Bu turu geçtikten sonra ikinci turda daha rahat bir takımla eşleşeceğimizi düşünüyoruz. Ondan sonrası zaten yarı final. Bizim amacımız final oynamak, Türkiye’de daha bu güne kadar Challenge Kupası’nı alan ekip yok ama Kastamonu niye olmasın?  İçimizde kuşku yok olabileceğini düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

“Belediye Spor İşleri Müdürlüğü özverili bir çalışma gerçekleştiriyor”
Tarihinde ilk defa Avrupa Kupaları’nda mücadele edecek olan Belediyespor, organizasyon noktasında da kusursuzluğu hedefliyor. Organizasyonun kusursuz olması için çalışmalar yürütüldüğünü ifade eden Hüdaver Eski,  “Takımımız üst seviyede performans sergiliyor, çok iyi durumda. Her şey yolunda gidiyor. Organizasyon anlamında Belediye Spor İşleri Müdürlüğü özverili bir çalışma gerçekleştiriyor. Bayraklar, flamalar, marşlar, süslemelerle ilgili Belediye Spor İşleri Müdürlüğü’nün çalışması var” ifadelerini kullandı.




Bakmadan Geçme