Aşcı: İyi mücadelenin karşılığını aldık

Rainbow Kayseri Teknik Direktörü Hüseyin Aşcı, Türkiye Kupası’nda finale kalarak Avrupa Kupaları’na gitme yolunda önemli bir adım attıklarını söyledi.

HENTBOLHABER.NET / İZMİR – Erkekler Spor Toto Türkiye Kupası yarı finalinde Anafen Koleji’ni 25-21 mağlup ederek finale yükselen Rainbow Kayseri Spor Kulübü Teknik Direktörü Hüseyin Aşcı, zorlu maç sonrası Hentbolhaber.Net’e açıklamada bulundu.

Anafen Koleji maçının çok önemli olduğunu belirten Aşcı; “Avrupa Kupaları’na gitme yolundaki en önemli maçımızdan biriydi. Beşiktaş Mogaz çok güçlü bir ekip. Finalde onlara karşı pes etmeyecek bir oyun sergileyeceğiz. Çok centilmence bir maç olacak. İyi oynayan kazansın” dedi.

Anafen Koleji karşılaşmasında istedikleri oyunu çıkardıklarını söyleyen Hüseyin Aşcı; “İyi bir savunma yaptık. Kolay bir mücadele olmayacağını maç öncesinde oyuncularıma söylemiştim. Avrupa mücadelesi için Anafen adına da son şanstı. Ligde kalıp kalamayacakları da henüz belli değil. Dolayısıyla zor bir maç olacağını biliyorduk. İyi mücadele ettik ve karşılaşmadan galip ayrıldık. Anafen Koleji’ndeki sporcu kardeşlerime de mücadelelerinden ötürü teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine son verdi.

Bakmadan Geçme