Hüseyin Taşcan : “Bu atmosfere alışmalıyız”

Erkekler Süper Liginin ilk haftasında Göztepe’ye mağlup olan Maliye Milli Piyango Spor Kulübünün Teknik Direktörü Hüseyin Taşcan, genel değerlendirmelerde bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Hüseyin Taşcan, Göztepe karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, “İzmir’de muhteşem bir taraftar topluluğu önünde oynadık. Takım olarak iyi işler yaptık. Oyuna ortak olduğumuz dakikalarda skor üretemeyince Göztepe skoru kendi lehine çevirdi” dedi.

Taşcan devam eden açıklamalarında, “Maçın geneline baktığımızda eksik oyuncularımız Veli ve Alp Eren’in olmayışı takımımızı etkiledi. Ancak genç arkadaşlarımın ortaya koyduğu mücadele benim için çok sevindirici idi” olduğunu ifade etti.

BASKILARA ALIŞMALIYIZ
Bülent Özkul Spor Salonunu dolduran Göztepe’li taraftarlara teşekkür ettiğini belirten Taşcan, “Atmosfer gerçekten muhteşemdi. Bu atmosferde bizde, Göztepe’de iyi hentbol ortaya koymak için mücadele ettik. Burada önemli olan seyirci baskısı altında hakemlerimizin, gözlemcilerimizin, antrenörlerimizin ve sporcularımızın etkilenmemeyi başarmaları. Böyle atmosferde müsabakaları yönetmeyi bilmeliyiz. Seyirci baskısından etkilenmemeliyiz. Zaman zaman Göztepeli taraftarlardan sıkıntı yaşasakta maçın genelinde Göztepe’li taraftarlara teşekkür ederim. Güzel bir ortamda maç oynamamızı ve hentbolun güzelliklerini sahaya yansıtmamızı sağladılar. Benim genç oyuncularım içinde güzel bir deneyim oldu” dedi.

Taşcan son olarak, “İlerleyen haftalarda galip gelmek için takım olarak ne yapmamız gerekiyorsa, salonda onu uygulayıp, mücadeleyi ortaya koyarak, hentbolun gereksinimlerini sahaya yansıtacağız. Umarım puan veya puanlar ile önümüzdeki haftalarda tanışarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme