Hüseyin Taşcan: 'Galibiyetimiz, ligdeki sıralamamızı değiştirmedi'

Mihalıççık Spor Kulübünün Başantrenörü Hüseyin Taşcan, Nilüfer Belediyespor galibiyeti ile ilgili olarak düşüncelerini hentbolhaber.net'e aktardı.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonunun 21. Haftasında Mihalıççık Spor Kulübü evinde Nilüfer Belediyesi Spor Kulübünü ağırladı. İlk yarıyı ev sahibi takım 24-18 önde tamamladı. İkinci yarıda da mücadelesini sürdüren Mihalıççık Spor Kulübü kendi sahasından 44-35 skor ile ayrıldı.

Mihalıççık Spor Kulübünün Başantrenörü Hüseyin Taşcan, Nilüfer Belediyespor galibiyeti ile ilgili olarak düşüncelerini hentbolhaber.net’e aktardı:

“Çok değerli bir takımla oynadık. Nilüfer Belediyespor için ligin en önemli takımlarından birisi diyebilirim. Hentbol açısından çok keyifli ve güzel bir maç oldu. Bu maçtaki aldığımız galibiyet sonrası ligdeki sıralamamız değişmedi. Play-off’taki rakiplerimizi bekliyoruz. Hem kendi oyuncularımı hem de Nilüfer takımının oyuncularını tebrik ediyorum. Hentbol adına çok güzel bir mücadele ortaya koydular. Bizim adımıza en önemli maç, deplasmanda oynadığımız İzmir maçıydı. Orada alacak olduğumuz bir galibiyet sıralamamızı değiştirebilirdi.”

Maçın en skorer ismi Mihalıççık takımından mücadelede 10 gol atan MÜCAHİT ÖZALP oldu.

Bakmadan Geçme