Hüsrev Kutlu’ya Hentbolculardan ziyaret

Adıyaman Belediyespor Hentbol Takımı, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’yu ziyaret ederek, hentbol ligi’nde aldıkları kupayı kendisine takdim ettiler.

Takımın yöneticilerinden Aykut Dündar Başkanlığındaki hentbolcularıBaşkan Kutlu makamında kabul etti. HentbolTakımı olarak turnuvada ilk defa 2. Lige çıktıklarını belirten AykutDoğan, "Lige hızlı başladık. İlk maçımızı Diyarbakır’da yaptık.Deplasmanda Diyarbakır’ı 33-30 mağlup ettik. Takım olarak çokgüçlüyüz. Almış olduğumuz kupanın sevincini Sayın BelediyeBaşkanımızla paylaşmak istedik. Bugün onun için buradayız. KupamızıBaşkanımıza takdim etmenin mutluluğu içerisindeyiz. İnşallah hermaçta galibiyetle çıkarak İlimizi ve Belediyemizi en güzel şekildetemsil edeceğiz. Ziyaretimiz esnasında bize göstermiş olduğu ilgidendolayı Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise, ziyaretle ilgili duyduğumemnuniyeti dile getirerek, 2. Lige çıkan Belediyespor’un HentbolTakımını tebrik etti ve başarılarının devamını diledi

Bakmadan Geçme