İbrahim Belet: 'Final maçları her zaman zordur'

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Final oynayacak Kastamonu Belediyesi GSK'da Başantrenör İbrahim Belet, finale çıktıkları Konyaaltı Belediyespor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Sekizli Final’de oynanan ilk yarı final maçında rakibi Konyaaltı Belediyesi’ni yenen Kastamonu Belediyesi GSK finale yükseldi.

Bolu Karaçayır Spor Salonunda oynanan Konyaaltı Belediyesi ile Kastamonu Belediyesi karşılaşmasının ilk yarısı 14-14 eşitlikle tamamlandı. Mücadeleyi 27-26 kazanan Kastamonu Belediyesi finale yükseldi. Maçın en değerli oyuncusu Kastamonu Belediyesi’nden Neslihan Çalışkan’a verildi.

Finale yükselmelerini hentbolhaber.net’e özel olarak değerlendiren Kastamonu Belediyesi Spor Kulübünün antrenörü İbrahim Belet’in açıklamaları şu şekilde: “Zorlu bir maç olmasını bekliyorduk. Beklediğimiz gibi de zorlu bir maç oldu. Son ana kadar başa baş giden bir maçtı; ancak kazanmasını bildik. Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü’nü mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Takımımı da mücadelesinden ve galibiyetten ötürü tebrik ediyorum. Yarın final oynayacağız, final maçları her zaman zordur. Her takım yüzde yüzünü ortaya koyar. Biz galip gelerek Kastamonu’ya bir kupa daha armağan etmek istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz ve inancımız var.”

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası final maçı 13 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak ve TRT Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Bakmadan Geçme