İbrahim Belet: “İyi hentbol oynamaya çalışıyoruz ama…”

Hentbol Erkekler Süper Ligi 4.haftasında Göz Göz, kendi evinde CIP Travel Antalyaspor’a 21-29 mağlup oldu.

CEMAL GÖRKEM ERİM / HENTBOLHABER.NET – Süper Lig’de puan ile tanışamayan Göztepe’nin, CIP Travel Antalyaspor karşısında yüzü gülmedi.

Müsabaka ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Göztepe Başantrenörü İbrahim Belet, “Bünyesinde 7 yabancı sporcu bulunduran Antalyaspor bize göre daha yapılı ve deneyimli bir takım. Takımımız rakibe göre daha genç olmasına rağmen birinci devre soyunma odasına 3 farkla geride girdik. İkinci yarının ortalarından sonra hızlı oyunla birlikte yorulmalar başladı maçın sonuna doğru fark açıldı.  Hücuma göre savunmada daha iyi olmamıza rağmen kalecilerimizin performansı önceki maçlarımıza göre daha düşüktü. Hücumda dönem dönem rahat gol bulmamıza rağmen çoğu zaman gol bulmakta zorlandık.

İyi hentbol oynamaya çalışıyoruz ama güzel hentbol puanlarla daha anlamlı oluyor. Şimdi hatalarımızı ve eksiklerimizi tespit edip sonraki maçımıza hazırlamamız gerekiyor. Bu yıl hiçbir maç kolay geçmiyor ve yakın skorlarla bitiyor.  CIP Travel Antalyaspor’u tebrik ediyorum. Sporcularımızı mücadele ve arzularından dolayı tebrik ediyor, ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Taraftarımıza, bizi hiçbir maçımızda yalnız bırakmadıkları için de minnettarız” dedi.

Bakmadan Geçme