İbrahim Belet: 'Kupayı Kastamonu'ya getirmek istiyoruz'

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET- 2022-2023 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Ligi Play-off yarı final ikinci maçında rakibini yenen Kastamonu Belediyesi finale yükseldi. Final serisi beş müsabakalık seride üç galibiyet üzerinden oynanacak. 23 Mayıs tarihinde Kastamonu Merkez Spor Salonunda oynanan karşılaşmada rakibi Armada Praxis Yalıkavak Spor'u 35-25 mağlup eden Kastamonu Belediyesi Spor Kulübü, ilk maçta da rakibini […]

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET- 2022-2023 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Ligi Play-off yarı final ikinci maçında rakibini yenen Kastamonu Belediyesi finale yükseldi. Final serisi beş müsabakalık seride üç galibiyet üzerinden oynanacak.

23 Mayıs tarihinde Kastamonu Merkez Spor Salonunda oynanan karşılaşmada rakibi Armada Praxis Yalıkavak Spor’u 35-25 mağlup eden Kastamonu Belediyesi Spor Kulübü, ilk maçta da rakibini 34-30’luk skorla yenmişti. Bu sonuçla Kastamonu Belediyesi GSK şampiyonluk yolunda finalde mücadele edecek.

Kastamonu Belediyesi Spor Kulübü antrenörü İbrahim Belet, Hentbolhaber.net’e şunları söyledi: “Sakatlanan ve takımdan ayrılan sporcuların ardından takımda rotasyon anlamında sıkıntı yaşamamıza rağmen sporcularımız üstüne düşen görevi tam anlamıyla yapmışlardır. Birinci maçta olduğu gibi bu maçı da kazanıp seriyi üçüncü maça bırakmadan finale yükseldiğimiz için mutluyuz. Önümüzde beş maç üzerinden oynanacak ve üç galibiyetin alınarak şampiyonu belirleyeceği bir seri oynayacağız. İzmir Büyükşehir Belediyesini geçerek final oynamaya hak kazanan takım Konyaaltı Belediyesi oldu. Kendileri güçlü bir rakip. Zorlu ve çekişmeli final serisinde elimizden gelenin en iyisini yapıp kupayı Kastamonu’ya getirmek istiyoruz.”

Bakmadan Geçme