İdris Tan: 'Çok değerli 2 puan kazandık'

MKE Ankaragücü Mamak Belediye Spor Kulübünün deneyimli antrenörü İdris Tan, hentbolhaber.net'e özel değerlendirmelerde bulundu.

Tuğba Akkesen / HENTBOLHABER.NET – Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonunun 17.haftasında Ümraniye Belediye Spor Kulübü evinde MKE Ankaragücü Mamak Belediye Spor Kulübünü ağırladı. Misafir takımın ilk yarıyı 20-21 önde tamamladığı maçta, gülen taraf yine 36-38 skor ile Ankaragücü oldu. takımı oldu.

MKE Ankaragücü Mamak Belediye Spor Kulübünün deneyimli antrenörü İdris Tan, hentbolhaber.net’e özel değerlendirmelerde bulundu.

Tan’ın açıklamaları şu şekilde: “Geçen haftaki Nilüfer Belediyesi mağlubiyetinin ardından Ümraniye Belediyesi ile yapacağımız maç çok önem kazanmıştı. Maça iyi başladık iyi savunma yaptık hızlı hücumlara çok çıktık. İlk yarıda hızlı çıkışlarda top kayıpları yaşadık. İkinci yarının ilk 10 dakikasında 3 fark geriye düşmemize rağmen çabuk toparladık.  Ümraniye’ye karşı galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Çok değerli 2 puan kazandık. Sporcularımı tebrik ederim.”

 

Bakmadan Geçme