İdris Tan: “Takım halinde oynayacağımız ilk maçımız”

Mamak Belediyesi GSK Başantrenörü İdris Tan, yarın MYK Hentbol SK ile çıkacağı maç öncesi değerlendirmelerde bulundu.

ÖZGE UĞULU / HENTBOLHABER.NET – Mamak Belediyesi Başantrenörü İdris Tan yaptığı açıklamada yeni sezon için oyuncu kadrosunda değişiklik yapıldığını vurguladı. İyi bir antrenman sürecinden geçtiklerini fakat hazırlık maçı yapamadıklarını aktaran Tan, “Yeni sezon için elimizden geleni yapacağız” dedi.   

Yeni sezonda takım kadrosunda değişiklik yapıldığını vurgulayarak, “Süper Lig’de olacağını düşündüğümüz sporcular ile devam ettik. Süper Lig’de olmayacağını düşündüğümüz sporcular ile yollarımızı ayırdık. Tecrübeli ve tecrübesiz oyunculardan oluşan bir takımımız var” diye konuştu.

Tan: “Sezon öncesi iyi bir antrenman geçirdik. Fakat hazırlık maçı yaparak turnuvalara katılamadık. Takım halinde bir rakibe karşı oynayacağımız ilk maçımız” dedi. 

Sezonun ilk maçının her zaman zor ve önemli olduğunun altını çizen Tan: “İlk maç her zaman zordur. Bizim açımızdan da zor olacak. İlk maça 2 puan ile başlamak önemli. Galip gelmeye çalışacağız. Hiçbir maç oynamadan kazanılmayacağı için bu maçın da sonucu belli değil. İyi oynayan kazanacak. Biz de kazanmak için elimizden geleni yapacağız” diyerek sözlerini sonlandırdı. 

 

Bakmadan Geçme