İl Özel İdare, Göztepe’yi Yendi

Hentbolda Erkekler Türkiye Kupası 2. turunda deplasmanda Göztepe’yi 28-35 mağlup eden Ankara İl Özel İdaresi, bir üst tura yükseldi..

Gürsel Aksel Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını konuk ekip 13-16 önde tamamladı.

Müsabakanın ilk yarısı boyunca Süper Lig temsilcisi Ankara İl Özel İdare’ye, Pivotu Ulaş ile sıkıntı yaşatan Göztepe, ligdeki en etkili oyunu oynadı.Ancak kadro olarak daha iyi durumda olan Ankara İl Özel İdare S.K. tecrübesiyle müsabakadan galip ayrılarak 3.Tur’a yükseldi.

Haber
 

Müsabaka öncesi Türkiye’nin İlk Taraftar Kombine Kart’ına sahip Göztepe’nin  kombine kartını alan ve Kendisine Göztepe Hentbol İdarecisi Mustafa Dizdar tarafından Göztepe Hentbol Tişörtü hediye edilen Ankara İl Özel İdare Spor Kulübü Antrenörü Murat Mızrakçı " Benim çocukluğumda ilk tuttuğum takım Göztepe idi. Geçmişteki başarıları ile ben Göztepe’yi bilirdim. Şimdi de Hentbolde Göztepe ile karşılaştık.Galip geldik ama Göztepe’nin Süper Ligde bu taraftarı ile olması gerekiyor.Kombine kartı’da bana hatıra olacak. Ayrıca nazik hediyeleri konusunda kendilerine teşekkür ederim.

Türkiye Kupası ile ilgili olarakta ,Tur’u geçtik önümüzdeki hedefleri bir bir geçiyoruz.Bu hafta sonu Çankaya Belediyesi Anka Spor ile karşılaşacağız.Amacımız  galip gelip zirve yarşında devam edebilmek.He iki takımada başarılar dilerim."dedi.

Bakmadan Geçme