“İlk Dört En Büyük Temennimiz”

Hentbol Erkekler Süper Lig temsilcisi Maliye Milli Piyango antrenörü Okan Halay, Play-Off müsabakası öncesi açıklamalarda bulundu.

Okan Halay, cumartesi oynamış oldukları lig müsabakası ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu:

"Ligde bulunduğumuz yer itibari ile İzmir B.B ile oynadığımız biz dahil üç takımın play-off sıralaması için çok büyük önem taşıyordu. Bu bakımdan kendi açımızdan stresi yüksek bir maç oynadığımızı söylememiz yanlış olmaz diye düşünüyorum. Hafta içinde yaşadığımız sakatlıklarla oyun düzenimizde bazı değişiklikler yapmak zorunda kaldık. Maçta oyuncularımız ciddi bir karakter , takımdaşlık ve kazanma arzusu gösterdiler. Bu arzunun sonucunda bizim adımıza anlamlı bir galibiyet oldu. Özellikle hızlı hücum çıkışlarında final paslarını ve atışlarını ligde oynadığımız diğer maçlara oranla daha düşük oranda yapmamıza rağmen, maçı kazanmak bizim açımızdan çok değerliydi."dedi.

Halay, Play-Off müsabakalarına da değinerek ; "Ligde aldığımız bu galibiyetle normal sezonu 5. olarak tamamladık. Fakat yarışın devam ettiği  bilinciyle ayaklarımızı yere sağlam basmamız gerektiğinin ve ligin daha bitmediğinin takım olarak farkındayız.

Play-off maçlarına mutlu, umutlu ve başımız dik bir şekilde giriyoruz. Aynı mücadeleyi bu maçlarda da  gösterip ilk dörde kalmak en büyük temennimiz."dedi.

Bakmadan Geçme