İlk gol Muratpaşa Belediye Başkanı’ndan

Ermenek Mahallesi'nde Muratpaşa Belediyesi'nce yaptırılan spor salonu hizmete açıldı.

Yol, kaldırım, park, temizlik gibi hizmetleri yaptıklarını belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; “Ama yetmez. Çocuklarımıza sanat ve spor imkanı sağlamalıyız, 10 ayda 4 spor salonu yaptık” dedi.

3 okula daha spor salonu
Toplam 1269 metrekarelik alana yapılan, Muratpaşa Belediyesi Ermenek İlköğretim Okulu Spor Salonu’nun açılışında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Karabacak, Başkan Uysal’a teşekkür etti. 200 seyirci kapasiteli tribune de spor salonu açılışında konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; “3 okup tipi spor salonumuz ve bir de güreş salonumuz var. 10 ayda; biri güreş salonu olmak üzere 4 spor salonu bitirdik. 3 okulumuza daha spor salonu yapmak için hemen işbaşı yapıyoruz” dedi.

Bizim belediyeciliğimiz
‘Asfalt, kaldırım, park bahçeler ve temizlik hizmetlerini yapıyoruz ama yetmez. Bizim altta kalanın canı çıkmasın, komşusu açken kendisi tok yatan bizden değildir, büyük balık küçük balığı yutmasın, belediyeciliğimiz var’ diyen Başkan Uysal şöyle devam etti; “Çocuklarımıza, sanat ve spor imkanı sağlamalıyız. Diğer belediyelerin incelediği hizmet, katkı talep ettiği belediye konumundayız. Hiç bir ayrım yapmadan diğer belediyelere de yardım ediyoruz. Çünkü bu memleket bizim, hepimizin.”

‘Biz, sizin nöbetçiniziz’
Belediye hizmetlerini özetleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; “Ermenek Mahallesi sakinlerine şöyle seslendi; “ Sizlerin her kuruşuna sahip çıkıyor, hizmet olarak sizlere geri döndürüyoruz. Hiç bir komşumuza duyarsız değiliz. Her komşumuzudun derdi ile sorunu ile ilgileniyoruz. Çünkü; biz, sizin nöbetçiniziz. Sade vatandaşı, geçici olarak belediye başkanı yetkileriyle donatıyorsun. O vatandaş; ekibi ile birlikte, size 5 sene hizmet ediyor”dedi.

Başkan şut çekti
Hentbol topunu eline alan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, çocuklarla hentbol oynadı ve kaleye şut çekti. Yıllardır Hentbole damga vuran Muratpaşa Belediyesi, yapmış olduğu bu okul spor salonları ile hentbole damga vurmaya devam edecek.

Bakmadan Geçme