İlk heyecan ilk galibiyet

Kadınlar Süper Lig 1. hafta maçında Adana Şakirpaşa HEM SK deplasmanda istediği sonucu aldı.

HENTBOLHABER.NET – Sezonun ilk hafta maçında Adana Şakirpaşa, Genç Uşakspor’u,  29-37 mağlup etmeyi başardı. Müsabaka sonrası ligin ilk maçında galibiyet ile ayrılan Adana temsilcisinde mutluluk hakim idi.

Galibiyet selfisi çekilmeyi unutmayan Şakirpaşa HEM SK oyuncuları, sevenlerine bayram hediyesi olarak galibiyet verdiler.

Adana Şakirpaşa HEM SK Antrenörü Ali Rıza Yeşil, kendileri için ligin hafta maçının önemli olduğunu belirterek, “İlk maç, ilk heyecan galibiyet elde ettiğimiz için mutluyum. Genç Uşakspor kaliteli ve geçen sezondan beri bir arada oynayan bir ekip. Galip geldiğimiz için sevinçliyiz. Oyuncularının ciddi bir sakatlığı oldu. Geçmiş olsun diliyorum. İnşallah en kısa zamanda sahalara döner. Biz yeni bir ekibiz. Hem yönetim, hem de teknik ve  oyuncular en iyisini yapmak için mücadele ediyoruz. Kulüp başkanımız İzzet Vezir, şube sorumlumuz Ahmet Salih Kaya, genel koordinatörümüz Fehime Kaya, genel sekreterimiz Mehmet Tanrıöver hepsi bize çok destek oldular. İlk maça iyi hazırlandık ve istediğimizi elde ettik. Ligin ilk maçları her zaman zordur hele ki yeni oyuncular ile takımı bir bütün yapmaya çalışıyorsanız zaman alır. Bu sebeple ilk galibiyet önemli idi.  Çekişmeli bir Kadınlar Süper Ligi bizi bekliyor. Tekrar oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.

 




Bakmadan Geçme