İlk kazanan belli oldu

EHF’nin Şampiyonlar Ligi maçlarındaki coşkuyu yansıtmayı amaçlayan ödüllü yarışmasını Türkiye’de HentbolHaber.Net geçtiğimiz hafta başlatmıştı. Yarışmanın ilk kazananı ödülünü Pazar günkü VELUX EHF CL maçında alacak.

HENTBOLHABER.NET / ÖZEL – Avrupa Hentbol Federasyonu, Şampiyonlar Ligi (VELUX EHF CL) grup maçlarının ilk haftasında karşılaşmalardaki coşkuyu yansıtmak için bir fotoğraf yarışması başlatmıştı. Katılımcılar #ChampionsLeagueisback konu başlığı ile takımlarını desteklerken çekilmiş fotoğraflarını Facebook, Instagram ve Twitter mecralarından birinde paylaşacak ve seçilen fotoğrafın sahibi şampiyonlar ligi topunu ödül olarak alacaktı.

EHF’nin bu kampanyasından ilham alan Hentbolhaber.Net ekibi Türk taraftarların gönderdiği fotoğraflara #ChampionsLeagueisback konu başlığının yanında @hentbolhaber ve @bjkhentbol hesaplarının etiketlenmesi yoluyla kendi yarışmasını başlatmıştı. Yarışmada ister salonda olsun ister ekran başında, taraftarlardan maç esnasında takımlarına desteklerini gösteren bir fotoğrafın gönderilmesi istenmişti.

Beşiktaş MOGAZ Hentbol Takımı’nın şampiyonlar liginde ilk karşılaşmasını oynadığı 27 Eylül Cumartesi günü çektiği fotoğrafı #ChampionsLeagueisback @hentbolhaber @bjkhentbol etiketleriyle paylaşan Beşiktaş taraftarlarından Sabri Erol, aşağıda yer alan fotoğrafı ile Hentbolhaber.Net ‘in özel ödülünü almaya hak kazandı.

Haber


Sabri Erol
Beşiktaş Mogaz’ın 5 Ekim 2014 tarihinde Saat 16:00’da Danimarka’nın KIF Kolding Kobenhavn takımı  ile  Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynayacağı karşılaşmada ödülünü Hentbolhaber.Net ekibinden alacak.

#5EkimdeSinanErdeme

Hentbolhaber.Net olarak ikinci yarışmamızı paylaşmaktan gurur duyuyoruz. 5 Ekim’de Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan müsabakada #ChampionsLeagueisback @hentbolhaber @bjkhentbol etiketi ile salon içerisindeki çoşkuyu yansıtan taraftarlardan birine Hentbolhaber.Net ekibi tarafından ödül verilecek.

YARIŞMAYA NASIL KATILACAKSINIZ?
Siz de 5 Ekim’de Sinan Erdem Spor Salonu’nda olun, Siyah-Beyazlıları çoşkuyla destekleyin, Facebook, Twitter veya Instagram’da #ChampionsLeagueisback @hentbolhaber @bjkhentbol etiketleri ile paylaşımda bulunun, sürpriz hediyeyi Hentbolhaber.Net’ten kazanın.

Kara Kartallar, Hentbol Severler, coşkuyu yaşamaya ve yaşatmaya hazır mısınız?

Facebook, Twitter ve Instagram’da #ChampionsLeagueisback @hentbolhaber @bjkhentbol etiketleri ile paylaştığınız fotoğrafların EHF tarafından seçilebileceğini de hatırlatırız.

Beşiktaş taraftarlarından Ayşenur Afyon’un aynı etiketlerle gönderdiği fotoğraf EHF tarafından seçilmiş ve Facebook üzerinden oylamaya sunulmuştu. Söz konusu oylamayı HentbolHaber.Net okurlarına duyurmuştu.

TEŞEKKÜR
Yarışmamızın sürpriz ödülü Beşiktaş MOGAZ Hentbol Takımı tarafından sağlanacaktır. Bu konudaki hassasiyeti ve yardımları için Basın Danışmanı Sayın Eren Çetin’e teşekkür ederiz.

Bakmadan Geçme