İlk kez A Milli olacaklar

A Milli Takımımız İstanbul’da çalışmalarına devam ederken iki genç oyuncu ilk kez A Milli takıma katıldı.

HENTBOLHABER.NET – 2020 Avrupa Hentbol Şampiyonası elemelerinde mücadele edecek olan A Milli Erkek takımımızın aday kadrosu  İstanbul’da çalışmalarına devam ediyor.

Maltepe spor salonunda çalışmalarına devam eden Ay-Yıldızlı Milli Takımımız, 24 Ekim Çarşamba günü hazırlıklarını tamamlayarak Makedonya ile oynayacak gruptaki ilk maç için Üsküp’e hareket edecek. 

A Mili Takımımızda Baş antrenör İlker Şentürk, “U18 ve U20 Milli Takımlarımızı yakında takip ediyoruz.  Bizim için olmazsa olmaz altyapımız ve altyapıdaki değerlerimizi yakından izlemeye, bilgi almaya çalışıyoruz. İki takım arkadaşımızı kadromuza dahil ettik. Bir oyuncumuz  sol kanat Yaşar Erdem Ateş diğeri de orta oyun kurucu Salih Uludağ. İki arkadaşımıza güveniyoruz. İnşallah çok başarılı grafikleri olacak. Hazırlıklarımıza devam ederek, içeride oynayacağımız tüm maçları kazanarak, deplasmandaki galibiyetler ile İlki başarmak hedefimiz” dedi.

A Milli takımda şok!

Yunus Özmusul hakkında da İlker Şentürk şunları söyledi: “En son oynadığı müsabakada problemi olmuş, kampa geldi ve hemen hastaneye gönderdik. Yapılan kontroller sonucu kasığında yırtık tespit edildi. Tedavisine devam edilmesi için kamptan çıkardık ve İzmir’e gönderdik. İnşallah en kısa zamanda sakatlığını yener” dedi.




Bakmadan Geçme