“İlk Maçtaki Mağlubiyet İyi Oldu”

Beşiktaş’ın Antrenörü Müfit Arın, Play-Off Final serisinin 2.maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Müfit Arın, genel olarak maçla ilgili şu sözleri söyledi: "Yenmekiçin sahaya çıktıklarını belirterek, bu düşünce içerisinde mücadeleettik, iyi savunma yaptık. Özellikle de Ankara’da yaptığımız hatalarıtekrarlamadık, erken atışlar yapmadık" dedi.

Final serisinin 1.maçında muhteşem oynayan Taner’in yerine bu maçta kötü bir Taner ile karşılaşmaları konusunda ise ; "1.maçıanaliz ettik ve kalecinin iyi-kötü yönlerini tespit ederek çalışmamızıgerçekleştirdik. Açıkçası bugün şansta yanımızda idi. Bu sefer tam tersioldu" dedi.

İlk maçta mağlup olmalarının takımı nasıl etkilediğine yönelik olarak Arın şu cümleleri söyledi: " İlkmaçtaki mağlubiyet bizim için iyi oldu. Oyuncularımız bu durumareaksiyon gösterdi. Açıkçası orada ki mağlubiyet takımımızı daha daateşledi"dedi.

Sonuç olarak , iyi günde kötü günde sporcularına güvendiğini belirten Arın, "Onlarelinden gelenin en iyisini yaptılar. Rakibimiz de bugün kazanmak içinsahaya çıktı, ancak İstanbul’da daha istekli olan bizdik. Ayrıca birgerçekde Ankara’da oynanan ilk maçta daha istekli olan taraf onlardı vekazandılar." dedi.

Bakmadan Geçme