İlk yarı ALTAY, ikinci yarı ŞAKİRPAŞA HEM SK

Kadınlar 1.Ligi’nde Altay, ligin güçlü ekibi Adana Şakirpaşa’yı konuk etti.

HENTBOLHABER.NET – Akıncılar Serdar Yereli Spor Salonunda oynanan müsabaka büyük bir çekişmeye sahne oldu.

Maçın ilk dakikalarında etkili olan taraf Altay oldu. Altay, İlkyaz ile bulduğu gollerler skoru 6.dakika da 6-2’ye getirdi. Bu dakikada Adana Şakirpaşa HEM SK antrenörü Ali Rıza Yeşil mola alarak takımını toparlamaya çalıştı. Molada gerekli taktikleri veren Ali Rıza Yeşil aradaki farkın kapanmasını sağladı. Ümran ve Marta ile goller bulan Adana Şakirpaşa HEM SK , dakikalar 15’i gösterdiğinde farkı iki sayıya  (8-6) kadar düşürdü. İlk yarının sonlarına kadar çekişmeli geçen mücadelede Altay aradaki farkın kapanmasına engel oldu ve ilk yarıyı 12-10 önde kapadı.

İkinci yarıya etkili başlayan Adana Şakirpaşa HEM SK, oyuna ağırlığını koydu. İkinci devrenin 3 dakikasında beraberliği yakalayan Adana ekibi 40.dakikaya kadar öne geçmeyi başaramadı. 45.dakikadan sonra Altay hücumda yakalamış olduğu pozisyonları değerlendiremeyince, Adana ekibi öne geçti. 53.dakika da farkı 3 sayıya(18-21) çıkaran Adana temsilci maçın son anlarına kadar üstünlüğünü korudu ve maçı kazandı.

Altay – Adana Şakirpaşa HEM SK 22-24

Salon: Serdar Yereli Spor Salonu

Hakemler: Ahmet Kaya, Bayram Karadaş(Aydın)

İlk Devre: 12-10(Altay lehine)

Altay: Öznur 3, Buse, Mine, İlkyaz 8, Fatma 1, Simge 1, Aslı, Asuman, Nazlıcan, Duygu, İlayda 6, Nilüfer 3, İrem, Özge, Kumru, Saide

Adana Şakirpaşa HEM SK: Aleyna, Nisa, Ümran 7, Almira 2, Müteber, Sümeyye 3, Şerife 4, Berivan, Nalan 3, Marta 5

FOTO GALERİ EKLENECEKTİR




Bakmadan Geçme