İlke ŞEN, Ardeşen’den Ayrılmak Üzere Mi?

Hentbol Bayanlar Süper Liginde geçen sene ortaya koyduğu performans ile Türkiye Ligine ses getiren Ardeşen Gençlik Merkezi Spor Kulübüne, katkısı büyük olan oyuncularından biri İlke Şen , yurt dışına transfer olmak üzere.

2013 Avrupa Plaj Hentbolu Şampiyonası öncesi  hazırlıklarını sürdüren Milli Takımımızda İlke Şen:

"Danimarka’dakişampiyonada mutlaka derece elde etmek istiyor ve bunun için çokçalışıyoruz. Takım arkadaşlarımız ile birlikte teknik ekip uyumiçerisindeyiz ve amacımıza ulaşacağımızı düşünüyorum."dedi.

Haber"Geçmişsezon da  başarılı bir performans gösterdiğini ve Ardeşen GençlikMerkezi Spor Kulübüne önemli katkılarda bulunduğunu belirterek, geleceksezonda ki sözleşmesi yada transferi ile ilgili düşüncelerinisorduğumuzda" ise şu açıklamalarda bulundu:

"Henüzyeni sözleşme imzalamadım. Bana direk gelen teklif yok, fakat menajerleraracılığıyla aldığım bilgilerde, yurt içi ve yurt dışı ( Slovenya –Hırvatistan ) takımlarından teklifler var. Şuan Plaj Milli takımıkampındayım ve kampa odaklanıyorum. Öncelik olarak tekliflerde kidüşüncem yurt dışı ancak Avrupa Plaj Hentbolu Şampiyonası sonrasıkararımı vereceğim."dedi.

İlke Şen sözlerineşöyle devam etti: " Salon hentbolunda geçmiş sezonda Ardeşen ile çokbaşarılı bir sezon geçirdik. Açıkçası hem Teknik ekip, İdarecilerimiz,oyuncu arkadaşlarım hepsi ile iletişimimiz muhteşemdi. Ardeşentaraftarını ise anlatmaya gerek yok, her zaman büyük gücümüz onlardı. Bufaktörlerde de benim performansım başarılı oldu ise ne mutlu bana.Açıkçası gelecek sezon da aynı performansı göstermeyi ve başarılı birsezon geçirmeyi umut ediyorum."dedi.

Son olarak , Plaj Milli Takımı olarak en iyi dereceyi elde edeceklerini ve Türkiye’ye Danimarka’dan öyle döneceklerini  belirterek sözlerini tamamladı.

Bakmadan Geçme