İlke Şen ile Ardeşen Gsk Arasında Kırmızı Kart Polemiği

Hentbol Bayanlar Süper Lig Play-Off Yarı Final 3. maçı olan Ankara Yenimahalle Bld. ile Ardeşen Gsk arasında Kırmızı Kart polemiği yaşanıyor.

Ankara ‘da oynanan Yenimahalle Belediyespor, Ardeşen Gsk’yı ilk yarısını 18-13 önde bitirdiği müsabakada, 34-30 galip gelmeyi başardı.

Müsabaka içerisinde Ankara Yenimahalle Belediyespor’da  İlke Şen’in Kırmızı Kart’la oyun dışı kalması ve bunun sosyal ağlarda "İlke dirsek attı,  direk kırmızı kart aldı " denilmesi, yorumlar yapılması tartışma yarattı.

Ardeşen Gsk, Resmi Facebook sayfasında da ,

"ANKARA’DA OYNANAN SON İKİ MAÇIN ÖZETİ BU FOTOĞRAF!

11 NİSAN CUMA GÜNÜ, SAAT 17:30’DA ARDEŞEN MYO SPOR SALONUNDA TARİHİ TARAFTAR TOPLULUĞU İLE RÖVANŞI ALIYORUZ!

PAYLAŞMAYAN KALMASIN!" denilmesi  ve aşağıdaki resmin sunulması maçın ne kadar sert oynandığınında bir göstergesi oldu ve İlke Şen’in tepkisini çekti

Haber

Bu fotoğrafın paylaşılmasının ardından Hem Ankara Yenimahalle Belediyespor oyuncusu İlke Şen’den hem de Yeliz Özel’den açıklamalar geldi.

İlke Şen’de kendi Özel Facebook ağından yapmış olduğu paylaşımda ise kendisine yapılan faulun bir fotoğraf karesini paylaştı ve şunları dedi:

"Bütün provokasyonlara ve provokatörlere rağmensen sus İlkecim! Senin cevap vereceğin yer sahadır çünkü! Çünkü seninkaliten bunu gerektirir! X şahsa dirsek atmışım da direk kırmızı karttanatılmışım! Maçın full videosu thf.com ‘da yayınlanıyor,böyle "basit!"provokasyonlara gerek duyuluyorsa durum bayağı ciddi!!! :)) Ayrıca birözet görüntü de ben paylaşmak istedim birden!!! :)) saygılar sunuyorumefendim!!"

Haber


"YELİZ ÖZEL’DEN DE YORUM GELDİ"

Yeliz Özel , kendi facebook adresi olmadığı için takım arkadaşı Anca Rombescu üzerinden yorum yaptı ve şöyle dedi:

"Herkesemerhaba,Ben YELIZ OZEL benim Facebook olmadigi icin arkadasimdanyazyiorum.Ltf elinizi vicdaniniza koyun birincisi İlke dirsek atmadiboyle birseyde soz konusu olamaz ikincisi sizin neslihan sporcunuz benimdizine otururken neden boyle yorumlar yapmiyorsunuz Ltf insanlarikiskirtmak yerine doldurmak yerine Hentbol Adina olan guzel seylerikonusmak En guzeli.saygilar"


Haber

 

Bakmadan Geçme