İlker Şentürk: İnanıyoruz, Belçika maçından galip ayrılacağız

2021 Hentbol Dünya Şampiyonası Eleme Grubu müsabakasında Estonya’yı 33-29 mağlup eden A Millilerde başantrenör İlker Şentürk, değerlendirmelerde bulundu.

HENTBOLHABER.NET – A Milli Erkek Hentbol Takımımız, 2021 Erkekler Dünya Hentbol Şampiyonası Avrupa elemeleri 4. grup eleme ilk maçında Estonya’yı 33-29’luk skorla mağlup ederek ilk maçından galip ayrıldı.

Eskişehir Porsuk Spor Salonu’nda dün oynanan müsabaka ile ilgili teknik patron İlker Şentürk, “Hücumda daha etkili olurken, savunmada daha çok başarılı işler yapabilirdik” dedi.

Müsabaka öncesi ilk müsabaka olmasından dolayı ve kendi evimizde lider çıkmak isteğinden dolayı stresli olduklarını belirten İlker Şentürk, “Maçın başında etkili olmaya başladık farkı 4-5 sayılara çıkarttığımız anlarda yaptığımız basit hatalar ve savunmada ki direncimiz kırılması farkın kapanmasına sebep oldu. ekip arkadaşlarım ve oyuncularımız bu maçı kazanabileceğimiz inancıda idiler. Bu inanç bizim hata yaptığımız savunmada daha iyi olmamız gereken anlarda bize güç verdi ve hücumda etkili olarak 4 sayılık bir galibiyet elde ettik. Özellikle savunmada daha etkili olursak Belçika maçından galibiyet ile ayrılacağız. Her maç bizim için final. Bu finallere alışmalı ve ona göre konsantre olmalıyız. İnanıyoruz. Belçika maçından da galip ayrılacağız” dedi.

Bakmadan Geçme