İrban: Sorun yok

Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, Kanal V'de katıldığı programda Serik Belediyespor ile aralarında bir sorun olmadığını dile getirdi

Geçen sene transferde yaşananların programda sorulması üzerine İrban, “Tunuslu oyuncudan kaynaklanan bir sorun vardı. Necmettin Çalık başkanla görüştük ve konuyu kapattık” dedi.

Antalyaspor’un, Serik Belediyespor ile birleşme çağrısına neden olumlu cevap verilmediği yönündeki soruya ise İrban, “Bu sezon başında Necmettin Başkan ile yine görüştük. Hem altyapıda hem A takımda iki takımın isminin bir araya gelerek birleşmesi yönündeki önerimizi dile getirdik. Kendisi bu sezon bir yabancı oyuncu ile 1. Lig’de mücadele ederek lisede okuyan genç çocukların tecrübe kazanmasını istediği ve Dünya Liseler Şampiyonasına bu şekilde hazırlanmak istediklerini dile getirdi. Ancak, önümüzdeki sezon öncesinde böyle bir birleşmeye sıcak baktığı ve Antalyaspor’un istediği oyuncuları alabileceği yönünde söz verdi” dedi.

Hakan İrban, gelen sorular üzerine şu anda Serik Belediyespor’dan 3-4 oyuncunun Antalyaspor’da süre alabileceğini ifade etti.
Kaynak: http://www.akdenizmanset.com.tr/spor/irban-sorun-yok-h121953.html




Bakmadan Geçme