İrban’dan Başkan Uysal’a Ziyaret

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Antalyaspor Hentbol Şubesi Sorumlusu Hakan İrban, Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal’ı ziyaret etti.

Antalyaspor Hentbol Takımı’nın şube sorumlusu Hakan İrban, kamp içinAkseki’de bulunan takımı ziyaret ederek, antrenör TufanDağseven’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Akseki BelediyeBaşkanı Mustafa İsmet Uysal’ı da makamında ziyaret eden Hakan İrban,Uysal’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi. İrban,havası dolayısıyla Akseki’yi tercih ettiklerini belirterek, "İyi birkamp merkezi. Akseki’de iyi bir hazırlık geçirdik" dedi.

BelediyeBaşkanı Uysal da gelecek yıl stadyumun zeminini yenileyeceklerini, yarıolimpik yüzme havuzunun üzerini de kapatacaklarını bildirdi.

Hakanİrban, yaptığı açıklamada, Süper Lig’de 14 takımolduğunu, geçen yıl ligi 10. sırada tamamladıklarını anlattı. Bu sezonligde en üst sıraları hedeflediklerini belirten İrban, "Aynı zamandaAvrupa kupalarına katılarak, şehrimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsiletmeye çalışacağız" dedi.

Sözleşme yeniledikleri ve transferettikleri 14 oyuncuyla sezon hazırlıklarına başladıklarını kaydedenİrban, takıma, kaleci ve sağ kanat pozisyonlarına iki oyuncu dahatakviye edeceklerini, bu oyuncularla görüşmelerinin sürdüğünü belirterekaçıkladı

Bakmadan Geçme