Işık: “Galibiyetin keyfini çıkarıp derbiye hazırlanacağız”

Eskişehir Ormanspor, Tokat GSK’nın ardından Nilüfer Belediyespor’u da mağlup etti. Lig’deki 2 maçından da galip ayrılan Ormanspor, Beşiktaş derbisi için hazırlıklara başlayacak.

ÖZGE UĞULU / HENTBOLHABER.NET – Eskişehir Ormanspor Kulübü ve Nilüfer Belediyespor arasında yapılan maçta 27-24 Ormanspor galibiyetinin ardından ilk açıklama Eskişehir Ormanspor Başantrenörü Fatih Işık’tan geldi. 2. maçı da galibiyetle tamamladıkları için sevinçli olduklarını belirten Işık, küçük bir aranın ardından Beşiktaş derbisi için hazırlanacaklarını aktardı.

Işık: “Eskişehir Omanspor Kulübü olarak Süper Lig’de ilk defa oynuyoruz. Zaman içerisinde daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Kendi evimizde oynadığımız ilk maç olduğu için stresini yaşadık. Maçın başından sonuna kadar iyi mücadele ettik. Maçı hiç bırakmadık. Oyuncularımı mücadelelerinden ve sahada göstermiş olduklarını performanstan dolayı tebrik ediyorum. Kazandığımız için mutluyum. Nilüfer Belediyespor’u da tebrik ediyorum. Genç, dinamik bir takım ve iyi hentbol oynuyorlar. Artık Nilüfer maçı galibiyetinin keyfini çıkarıp pazartesiden itibaren Beşiktaş ile oynayacağımız derbi müsabakasına hazırlanmaya başlayacağız. Umarım hentbolseverlere de iyi bir maç izletmişizdir. Galip geldiğimiz için sevinçliyiz” diyerek galibiyet sevincini paylaştı. 

Bakmadan Geçme