Işık: “Maçı daha fazla isteyen daha doğru işler yapan kazanacak”

Hentbolhaber.Net Genel Yayın Yönetmeni Yılmaz Acar Davut'un sunduğu Hafta Ortası programının bu haftaki konuklarından biri Eskişehir Ormanspor Başantrenörü Fatih Işık oldu. 

ÖZGE UĞULU / HENTBOLHABER.NET – Eskişehir Ormanspor yaşanan yoğun transfer sürecinde 12 yeni transferi kadrosuna kattı. Eskişehir Ormanspor Başantrenörü Fatih Işık transfer sürecine dair değerlendirmelerde bulunurken Beşiktaş ile oynanacak maç hakkında da açıklamalar yaptı. Işık adaptasyon sürecinin zor geçtiğinin altını çizerek, “Uyum süreci ciddi bir zaman istiyor. Uyum sürecini hala atlatamadığımızı söyleyebilirim. Fakat takımımızın galibiyetle başlaması da bizi ileriye yönelik umutlandırıyor. İyi bir hentbol oynayan Eskişehir Ormanspor için adımlarımızı atıyoruz. Çok kaliteli, değerli ve karakterli bir spor ekibiyle birlikteyim. Sporcularımız çok özverili, çok mücadeleci ve çok profesyoneller” diye konuştu.

Transfer sürecinin uzatılmış olmasıyla ilgili konuşan Işık, “Biz Eskişehir Orman SK olarak mevcut kadromuza inanıyoruz, güveniyoruz ve herhangi bir transfer düşünmüyoruz. Yunus Emre Turnuvası’ndan sonra Çetin Çelik’i kadromuza katarak Lig öncesinde transfer sürecimizi tamamlamış olduk. Mevcut kadromuzla sezonu götürmeyi planlıyoruz” diye aktardı.

Beşiktaş ile oynanacak Cumartesi günkü maç hakkında şunları söyledi: “Beşiktaş ile çıkacağımız maçta ilk resmi sınavımızı vereceğimizi düşünüyorum. Beşiktaş ile 2 maçımız oldu. Birini biz kazandık. Gerçekten zor bir maç olacağını düşünüyorum. Beşiktaş sabit seyirci avantajına sahip. Biz ise mücadele, istek ve arzumuza sahibiz. Cumartesi akşam yayınlanacak maçta hentbol camiasının gözünün ve kulağının TRT Spor Yıldız’da olacağını düşünüyorum. Seyir zevki yüksek bir maç olacak. İki takıma da başarılar diliyorum. Süper Lig’e kök salmış şampiyonluklara ambargo koymuş Beşiktaş ile hafta sonu oynayacağız. Maçın kilit noktasına değinirsek maçı daha fazla isteyen ve sahada doğru işler yapan takımın kazanacağını düşünüyorum.”

Işık Avrupa Kupası için mücadele ettiklerinin altını çizerek, “Eskişehir’e tekrar Avrupa Kupası mücadelesi veren bir takım olduğumuzu göstermek istiyoruz. Öncelikli hedefimiz Lig’i ilk 4 içerisinde bitirip Avrupa Kupaları kazanmak. Lig’i en iyi yerde bitirmenin hedefi içerisindeyiz. Hentbol Güzeldir, hentbolu hep birlikte yüceltelim” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

Bakmadan Geçme