Işık , “Şeytanın Bacağını Kırmak İstiyoruz”

Hentbol Erkekler Süper Liginde 1 Ekim Çarşamba 16.00’da Beşiktaş ile karşılaşacak olan Bursa Nilüfer Belediyespor’da Antrenör Fatih Işık açıklamalarda bulundu.

Fatih Işık, lige zorlu bir maratonla başladıklarını ifade ederek "2 Avrupa Kupası mücadelesi , ardından Beşiktaş Süper Kupa maçı ve B.B.Ankaraspor müsabakaları bizim için üst seviyede zorluk derecesi yüksek müsabakalar oldu."dedi.

Beşiktaş’la ligin 2.hafta müsabakasında karşılaşacaklarını belirterek , "Zorlu başlangıç maratonunda güzel bir Beşiktaş galibiyeti elde etmek istiyoruz. Avrupa Kupasında kendi evimizde iyi oyun oynadık ve kazanmamıza rağmen averajla elendik. Süper Kupa maçında ise Beşiktaş ile üst seviyede bir mücadele verdik. Olmadı olmuyor. Gerçekten çok basit  hatalar ile maçı kaybettik. B.B.Ankaraspor maçında da iyi oyun ortaya koyduk. Orada da son topları iyi değerlendiren B.B.Ankaraspor oldu ve galip geldi."dedi

"ŞEYTANIN BACAĞINI KIRACAĞIZ"

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi müsabakası sebebiyle maçı 1 Ekim Çarşamba günü Saat:16.00’ya ertelenen Bursa Nilüfer Belediyespor müsabakadan galip ayrılmanın hesabını yapıyor. Işık , "Beşiktaş zorlu bir müsabakadan çıktı. Oyuncularım ile bu maça galibiyet için çıkacağız.  Tüm planlarımızı bu doğrultuda yaptık ve hazırız. Artık maç saatinde en iyi oyunumuzu oynayıp galip gelmek için heryolu deneyeceğiz. Bizi desteklemeye gelecek olan taraftarımızla beraber Beşiktaş’ı mağlup edeceğiz."dedi.

Bakmadan Geçme