IŞIK :’Son Dakikaları İyi Değerlendirdik’

Erkekler Hentbol Süper Ligi takımlarından Nilüfer Belediyespor’un antrenörü Fatih Işık ,Oynamış oldukları son üç müsabakayı Hentbolhaber.Net okurlarına değerlendirdi.

Bu hafta sonu oynadıkları Maliye Milli Piyango müsabakasının yoğun ve zorlu geçeceğini düşünerek, bu bilinçle çalışmalarını organize ettiklerini belirten Fatih IŞIK : " İlk öncelikle kendievimizde oynadığımız İzmir B.Bld. maçına kazanmamız gereken bir maçolarak, iyi motive olduk ve iyi oynayarak kendi saha ve seyircimizinönünde kazanmasını bildik.

Bu moralle hafta arasında zorlu AnkaraB.Bld.  deplasmanına gittik. Maça çok kötü bir başlangınç yaptık ve  rakibimizin bu fırsatı iyi değerlendirmesi sonucu ilk yarı 21-13 geridegirdik. İkinci yarının başında iyi başlamamıza rağmen, oyuna ortakolamadık ve kaybettik.

Hafta sonu Maliye Milli Piyango maçınahazırlıklarımızı Ankara’da kalarak sürdürdük. Maça motivasyon olarak iyiorganize olmamıza rağmen, kazanma hırsı ve arzusu maça gergin ve streslibaşlamamıza neden oldu. Rakibimizin de maçı kazanma isteği sonucu, hentbolseverlere iyi bir maç izlettiğimizi düşünüyorum. Bu keyifli maçtan galipayrılmak bizim için çok önemliydi. Rakibimizde kazanabilirdi. Sondakikaları iyi değerlendiren taraf biz olduğumuz için mutluyuz. Bütünoyuncularımı göstermiş oldukları istek,arzu ve mücadeleden dolayıkutluyorum.

Bu zorlu haftada hedeflediğimiz 3 maç ta 2 galibiyet bizimiçin çok önemliydi. Başardığımız için ekip olarak sevinçliyiz. Liginher türlü sonuca açık olduğu, bu sezonda yakalamış olduğumuz çıkışımızı,takım olarak sürdürerek , ilk yarıyı hedeflediğimiz sırada bitirmekistiyoruz." dedi.

 

Bakmadan Geçme