IŞIK : ‘Üzerimizde Kara Bulutlar Var’

Hentbol Erkekler Süper Lig temsilcisi Bursa Nilüfer Belediyespor üzerinde karabulutlar dolaşıyor.

Hafta sonu oynayacakları Ankara İl Özel İdare Spor Kulübü müsabakasına, kendi tesislerinde yapmış oldukları çalışmalar ile hazırlanan Nilüfer Belediyespor’da, oyuncuların yaşamış oldukları sakatlıklar ve hastalıklar ekipte moralleri altüst etti.

Nilüfer Belediyespor Antrenörü Fatih IŞIK : "Geçen hafta rakibimiz Beşiktaş’ın, Avrupa Kupası maçı olmasındandolayı,maçımızın ertelenmesi üzerinehaftayı dinlenerek geçirdik..

Bu haftabaşından itiraben hazırlıklara başlayan takımımız,deplasmandaoynayacağı zorlu Ankara İl Özel İdare maçına motive olmaya çalışıyor. Amahasta ve sakat oyuncuların yoğunluğu, takımımızın antrenman vemotivasyonu etkilemektedir. Açıkçası bu durumda kadro kurmakta zorlanıyorum ve zorlu geçecek maçta elimizden gelenin eniyisini yapmak istiyoruz, bunun içinde teknik ekip ve sağlık ekibi 24 saat çalışıyoruz. Maçın bizim açımızdan çok zorlu geçeceğinibiliyoruz. İnşallah üzerimizde ki kara bulutları dağıtacak bir sonuç elde ederiz." dedi.

Ankara İl Özel İdare Spor Kulübü ile Bursa Nilüfer Belediyespor arasındaki müsabaka pazar günü Saa:15.00 THF Spor Salonunda.

 

Bakmadan Geçme