İsmail Bayraktar: 'Süper Lig'e yükselmek istiyoruz'

Hentbol Kadınlar 1. Lig A grubunu dördüncü sırada tamamlayan Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü'nün hedefi Süper Lig.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – Hentbol Kadınlar 1. Lig A grubunu dördüncü sırada tamamlayan Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü’nün Antrenörü İsmail Bayraktar 7-10 Nisan tarihlerinde Antalya-Alanya  Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan Kadınlar 1. Lig Play-off maçları öncesinde hentbolhaber.net’e değerlendirmelerde bulundu.

Bayraktar’ın açıklamaları şu şekilde: “ İyi çalıştık. İyi bir takımız. Dört maçımızı da alıp Süper Lig’e yükselip orada oynamak istiyoruz. Bu sezon transfer yapmadan alt yapıdan gelen oyuncularımız ile oynadık. Keyifli maçlar oynayıp, izleyenlere iyi bir hentbol oyunu göstermek istiyoruz. Turnuva sonunda da Süper Lig’de bulunmak istiyoruz.”

Bayraktar: “Takımın morali de oldukça yerinde. Özellikle ilk maç bizim için çok önemli. İlk maçımızı kazandığımız takdirde çok daha iyi bir motivasyona da sahip olacağımızı düşünüyorum. Elazığ SYSK olarak Süper Lig’e yükselip, orada da iyi bir hentbol oynamak bizim asıl hedefimiz.”

Bakmadan Geçme