İsmail Güney: “Rakibimiz İyi Mücadele Etti”

Bayanlar Süper Ligi 11.Hafta müsabakasında Çankaya Belediye Anka Spor’u konuk eden Maltepe Belediyespor sahadan tek farkla galip ayrıldı.

Müsabaka ile ilgili olarak Hentbolhaber.Net ‘e açıklamalarda bulunan ev sahibi ekipte antrenör İsmail Güney, beklediklerinden daha zorlu bir mücadele olduğunu vurguladı.

Rakiplerinin çok iyi mücadele ettiğini belirten Güney, " Başından sonuna kadarçekişmeli geçen müsabakadan galibiyet ile ayrıldığımız için mutluyuz.Müsabakada konsantrasyon ve motivasyon eksikliğimiz var idi. Müsabakadasavunmamızın iyi olduğu anlarda , hücumda başarılı olamadık. İkinciyarıda daha iyi performans sergiledik. Takımımızda sakatlarımız varpivot Fatma ve sağ kanat Esra’nın olmaması bizi etkiledi açıkçası."dedi.

Güney, Hentbol severler adına güzelbir müsabaka olduğunu belirterek,"Beklediğimiz performansı gösteremediğimiz haldegalibiyet ile ayrılmasını bildik. Kazandığımız için mutluyuz. Önümüzdekihaftalarda sakatlarımızın iyileşmesi ile toparlanacağız. Avrupamüsabakalarımız , Türkiye Kupası ve Lig müsabakalarımızla yoğun birsürece giriyoruz.Bu zorlu süreci sağlıklı bir şekilde atlatacağımızainanıyorum."dedi.

Bakmadan Geçme