İsmail Tarakçı: “Bir anlık rehavet beraberliği getirdi”

Erkekler 1.Ligi’nde deplasmanda İzmir Büyükşehir mağlup eden Beykoz Belediyesi SK’da antrenör İsmail Tarakçı, İzmir Celal Atik Spor Salonunda oynanan müsabakanın beklediği gibi büyük çekişmeye sahne olduğunu belirtti.

HENTBOLHABER.NET – Tarakçı,  “Oyuna iyi başladık, sonrasında bir anlık rehavet havası rakibimize 25-25 ile beraberliği de getirdi. Ancak bizim kadromuz oldukça tecrübeli isimlerden oluşmakta, bunun avantajını kalan dakikalarda kullanıp maçtan galip ayrılmasını bildik. İzmir Büyükşehir Belediyesi SK  takımında da oldukça yetenekli ve tecrübeli isimler vardı. Kendilerini mücadeleci oyun anlayışı nedeni ile tebrik ediyorum. “diye konuştu.

THF Erkekler 1. Liginde en yakın rakipleri olan Erzurum Aziziye Belediyesi Termalspor’un önünde 2 puanlık bir avantajlarının olduğunu hatırlatan İsmail Tarakçı, “ Bu rakibimiz ile deplasmanda yapacağımız maç son derece kritik bir hal aldı. Hafta sonunda evimizde Eskişehir Anadolu Üniversitesi SK Takımını ağırlayacağız. Geçen hafta takıma dahil ettiğimiz ve lisans işlemleri tamamlanan Maxim Butenko İzmir deplasmanında hafif sakatlığı nedeni ile oynamadı, ilk kez hafta sonunda taraftarlarımızın karşısına çıkacak. Takımda diğer sakatlık problemlerimiz de hallolmak üzere. Tam kapasite maçlara çıkacağız. “ şeklinde konuştu.




Bakmadan Geçme