İsmail Tarakçı teşekkür etti

Beykoz Belediyesi SK’dan ayrılacağı açıklanan İsmail Tarakçı, ligde son hafta oynadıkları maç için Yozgat Bozokspor SK yönetimine teşekkür etti.

HENTBOLHABER.NET – Beykoz Belediyesi SK, Yozgat Bozokspor’u deplasmanda 24:29 yendi ve Avrupa biletini kaptı. Ancak bu galibiyet Yozgat Bozokspor’un Süper Lig’de son maçı oldu. 

Yozgat Bozokspor lige veda ederek gelecek sezon Erkekler 1.Liginde mücadele edecek. Bu maç  ile ilgili olarak İsmail Tarakçı, “2015 – 2016 sezonunda 1. Ligde oynarken tanıştık, Süper Lige bizle beraber çıkan takımlardandı.  Tabi ki sporda bir çok şey bütçeye bağlı, kısıtlı imkânları ile hentbol sevdalısı çok değerli yöneticilerinin, biraz da şanssızlığı birleşince lige veda ettiler. Başarıda inanmak ve mücadele etmek öncelikli adımdır. İnanıyoruz ki bu sevdalı arkadaşlarla güzel günler gelecektir.

Bu şehir’e hentbol adına tesis kazandıran, sporcu ailesi oluşturan Cenker DOĞAN Başkana, Kürşat KADİFEKALE Başkana ve Adem KIZILAY hocamıza, BOZOK SPOR oyuncularına ve taraftarlarına öncelikle teşekkür ederiz.

Evet, ligin son maçıydı. Biz galip geldik ve Avrupa kupalarına katılma hakkını elde ettik. Yozgat Bozok Spor son maçı ile lige veda etti.

Bizler spor yaşamımız içerisinde çok şampiyonluklar yaşadık ama sevinç ve üzüntünün bir arada olmadığını, hislerimize ve duygularımıza yenik düştüğümüzün fotoğrafı oldu bu maç.

Bu yoğunluktaki maç için, Yozgat’a geldiğimiz günden maç sırası ve şehirden ayrılacağımız ana kadar gösterilen samimiyet, saygı ve sevgiden bahsetmemek Türk Sporu, Türk hentbolu ve İnsanlık adına bir kayıp olurdu.

Yozgat Bozok Spor, Sizleri çok sevdik ve unutmayacağız. Bu sevgi ve dostluk birlikteliğinin tüm spor kulüplerinde, tüm sporcu ve yöneticilerimizde hentbol camiasında örnek olması dileklerimizle, bir kere daha Cenker DOĞAN, Kürşat KADIFEKALE ve Âdem KIZILAY kardeşlerimize bundan sonraki yaşamlarında sağlık, başarı ve sevgi dolu yıllar dileriz” dedi.




Bakmadan Geçme