İspanya Cephesinde Türkiye Maçı

2014 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu müsabakasında yarın Türkiye ile karşılaşacak olan İspanya, bugün basın toplantısı düzenledi.

Konakladıkları Otelde düzenlenen bugün ki basın toplantsına İspanyol teknik adam Jorge Dueñas  , oyunculardan da Marta Mangue, Beatriz Fernández ve Raquel Cano katıldı.

İspanyol teknik adam Jorge Dueñas  yapmış olduğu açıklamada: " Milli Takımda yer alan sporcuların çoğunun İspanya dışında oynaması sebebiyle anca Pazartesi günü biraraya geldik. Bu sebeblede hazırlanma yönünden sorunlar yaşadık. Son zamanlarda Türkiye ile birçok müsabaka da karşılaştık. Türkiye kadro olarak çok yetenekli genç oyuncularla yenilenmiş durumda. Açıkçası süpriz yaşamamak adına konsantrasyonumuzu kaybetmeden mücadele etmemiz gerekiyor."dedi.

Oyunculardan Beatrix Fernandez, "Biz dışarıda  oynayan oyuncular Milli Maç için tekrar biraraya gelmekten çok keyif alıyoruz. Yarında en iyi sonucu almak için mücadele edeceğiz."dedi.

Raquel Caño , Kendi şehrinde olmaktan ve Milli Takımla mücadele etmekten dolayı çok mutlu olduğunu ile getirdi. İyi bir sonuç alacaklarına inandığını söyledi.

Son olarak Marta Mangue ise, İspanya’da Milli Takımda olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. "Ayrıca  biz kazanmak için mücadele etmez isek , rakibin kim olduğu önemli değil. "dedi.

Bakmadan Geçme