İspanya Milli Takımı Çocuklarla Birlikte

2013 Erkekler Dünya Şampiyonası hazırlıkları son sürat devam ederken, İspanya Erkek Ulusal Hentbol takımı şehir merkezinde festivale katıldı.

İspanya A Milli Erkek takımı hem 2013 Erkekler Dünya Şampiyonasına ilgi çekmek , aynı zamandada küçük çocuklara hentbolu sevdirmek için, onlarla beraber bir saat hentbol oynadılar ve küçük hediyelerde bulundular.

Barselona şehir merkezinde ki festivale tüm hentbolcular ve teknik ekip katılırken aynı zamanda 2013 Erkekler Dünya Şampiyonasının da standı açıldı. Standın açılışında İspanya A Milli Hentbol Takımı Antrenörü Valero Rivera ; " Takımlar arasında çok fazla bir fark yok, amacımız yarı finale ulaşmak ve daha sonrada kupaya uzanmak.Teknik ekip olarak hazırlıklarımızı bu şekilde sürdürüyoruz. Özellikle savunma ve etkili hızlı hücumlar bizi sonuca götürecektir." dedi.

Barcelona ‘nın ve İspanya Milli Takımının sağ kanadı Victor TOMAS, " Dünya Şampiyonasını kazanmak için herşey elimizde. Ancak finale doğru gidebilmek için seyircilerimize büyük iş düşüyor.Onların desteği lazım."dedi.

Haber

Festivalde, 2013 Erkekler Dünya Şampiyonası standı 4 Ocak’a kadar açık kalacak ve yaklaşık olarak 10.000 çocuğun bu standı ziyaret etmesi planlanıyor. İlk defa hentbol ile tanışacak küçük yaştaki çocuklara Dünya Şampiyonası Çantası, hediyeleri ile birlikte şampiyonanın maskotu verilecek.


Bakmadan Geçme