İstanbul’da final zamanı!

Kadınlar Challenge Kupası’ndaki temsilcimiz Kastamonu Belediyesi SK, finalde İspanya’nın Rocasa Gran Canaria ACE takımıyla bugün karşılaşacak.

Tarihi bir başarıya imza atarak Kadınlar Challenge Kupasında final oynayacak olan Kastamonu Belediyesi GSK, ilk maçta Rocasa Gran Canaria’yı İstanbul’da konuk edecek.

30 Nisan Cumartesi günü (bugün) saat 18:00’de başlayacak mücadele TRT spor’dan canlı olarak yayınlanacak. İstanbul Haldun Alagaş spor salonunda oynanacak mücadeleyi Slovak hakem çifti Peter Dvorsky, Igor Karlubik yönetecek. 

Tarihinde ilk kez final oynayacak olan Kastamonu Belediyesi GSK, kupaya 4.turdan itibaren dahil oldu. 4.turda Polonya’nın Metraco Zaglebie Lubin takımını 43-39 ve 30-24’lük skorlarla eleyen temsilcimiz, çeyrek finalde Hollanda’nın Virto / Quintus takımıyla karşılaştı. Her iki maçı da Kastamonu’da oynayan ekibimiz rakibini 27-23 ve 25-23’lük skorlarla yenerek yarı finalist oldu. Yine Kastamonu’da oynadığı yarı finalde Ukrayna’nın HC Karpaty takımını 24-20 ve 30-25 yenerek tarihi bir başarıya imza atarak adını finale yazdırdı.

Hentbol Severlerin Kastamonu Belediyesi GSK’yı bu önemli maç öncesi yalnız bırakmayayacakları ve Haldun Alagaş Spor Salonu’nu dolduracakları gelen bilgiler arasında.


//

Bakmadan Geçme