İstanbul’da taraftarlar kapıştı

Erkekler Süper Ligi’nde dün Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan müsabaka öncesi salon dışında yaşanan olaylar hentbola gölge düşürdü.

HENTBOLHABER.NET – İzmir’den hareket eden ve maçın oynanacağı salona kadar gelen Göztepe taraftarları, otobüsten indiği anda Beşiktaşlı taraftarların sözlü atışmalarına maruz kaldılar. Beşiktaş taraftarına sözlü cevap veren Göztepeli taraftar meşale yakarak tezahüratlarda bulundular. Göztepe ile Beşiktaş taraftarları arasına giren emniyet güçleri olayların büyümesini engelledi ve Göztepeli taraftarları çembere alarak tekrar otobüse bindirdi. Bu sırada Göztepeli taraftarların otobüse bindirildiği gören Beşiktaş taraftarları arka sokaklardan Göztepe taraftar otobüsünün önüne gelerek, şişe ve taş fırlattılar. Salon çevresinde 200’e yakın görev yapmakta olan emniyet güçleri olayların büyümesini engelledi. Daha sonra emniyet güçlerinin çemberinde otobüs içinde olan Göztepe taraftarları salon çevresinden uzaklaştırıldı. Yaşanan olaylar esnasında 1 polis’in yaralandığı çevredeki yetkililer tarafından aktarıldı.

Haber

SALONA ZORLA GİRMEYE ÇALIŞTILAR
Müsabakanın oynanacağı Süleyman Seba Spor Salonu’na girmeye çalışan Beşiktaş Mogaz taraftarları emniyet güçleri tarafından salona alınmadı. Yaşanan olaylar nedeniyle Emniyet güçleri salona taraftar alınmaması kararını verdi. Emniyet güçleri Beşiktaş taraftarlarının dağılması, salona alınmayacakları yönünde anonslar yaptı. Bu karar üzerine müsabakayı izlemek için salona girmeye çalışan ve salon önünden ayrılmayan Beşiktaş taraftarları ile emniyet güçleri arasında çatışma yaşandı. Bazı Beşiktaş taraftarlarının almış oldukları cop darbeleri sebebiyle ayakta durmakta zorlandıkları görülürken, olaylar esnasında bazı  Beşiktaş taraftarların gözaltına alındığı görüldü.

Haber

POLİS ESKORTU İLE SALONDAN AYRILDILAR
Müsabakanın bitişi ile Göztepe kafilesi, kendilerini taşıyan otobüse emniyet güçlerinin eşlik etmesi ile salondan ayrıldı.




 

Bakmadan Geçme