İstediğimizi elde edemedik…

Avrupa Kadınlar Challenge Kupası Çeyrek Final maçında İzmir Büyükşehir Belediyesi SK, EKS Start Elblag’ı ağırladı.

HENTBOLHABER.NET – Celal Atik Spor Salonunda maça gol ile başlayan taraf İzmir Büyükşehir Belediyesi SK oldu.  İlk 5 dakikayı stresli olduğu her halinden belli olan temsilcimiz 3-1 önde kapadı. İlerleyen dakikalarda konuk ekip Eks Start Elblag oyunda dengeyi sağladı ve 10.dakikadaskor 3-3 beraberlikle geçildi. Maçın ilk yarısında etkili bir oyun ortaya koyan Derya Tınkaoğlu, kalesini gollere kapadı.  15.dakika 5-5 , 20.dakika 6-6 , 25.dakika da9-9 beraberlikle geçildi. Hücumda istediği performansı sergileyemeyen temsilcimiz son dakika içerisinde bulduğu golle 11-10 önde kapadı.

2.Devreye hızlı başlayan taraf temsilcimiz oldu ve üst üste bulduğu gollerle farkı açmayı başardı. 35.dakikada 4 sayı farka ulaşan temsilcimiz 15-11 ile üstünlüğünü devem ettirdi. 50.dakikaya 20-15 önde olan taraf temsilcimiz, maçı tek hakemin yönetmesi sebebiyle sıkıntı yaşadı. Bu dakikadan sonra oyunda dengeyi kuran Eks Start Elblag farkı kapadı. Maçı 21-19 temsilcimiz kazanmasına rağmen tur atlayamadı.

Haber

Yunan hakem Michail Mertinian fenalaştı
Maçın ikinci devresinde salonlarda ender kaşılaşılan bir durum yaşandı. Maçın Yunanlı hakemi Michail Mertinian, fenalaştıve 37.dakikada maç durdu. Sağlık görevlilerinin müdahale ettiği hakem, dinlendikten sonra tekrar sahaya döndü ancak kendisini tekrar kötü hissettiği için kenara geldi ve dinlendi. Ancak tekrar oyuna dönemedi ve maç tek hakem ile devam etti.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SK – EKS START ELBLAG: 21-19

SALON: Celal Atik Spor Salonu

İLK YARI: 11-10

HAKEMLER: Michail Mertinian, Evangelos Syrepisios (Yunanistan)

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SK: Esra Kahraman, Derya Tınkaoğlu,  Yasemin Kaya, Gonca Nahçıvanlı 2, Sibel Karameke 5, Sevim Berna Kurter, Fatma Atalar 8, Burcu Dindar 2, Ceren Akyol, Zeynep Onur, Yağmur Toprak 3, Rabia Kübra Gökdeniz, Yasemin Güler, İlayda Baktır, Ece Süzmen 1, Sandra Nikcevic

EKS START ELBLAG: Magda Balsam 3, Aleksandra Dankowska 1, Joanna Waga 1, Paulina Muchocka 2, Aleksandra Jedrzejczyk 2, Sylwia Matuszczyk 1, Aleksandra Kwiencinska , Magdalena Szopinska, Daria Gerej, Sylwia Lisewska 6, Patrycja Swierzewska 1, Ewa Andrzejewska 2, Solomija Szywerska

FOTO GALERİ EKLENECEKTİR…




Bakmadan Geçme