'İyi bir kura'

EHF Erkekler EURO 2024 eleme grupları kura çekimi sonrasında açıklamalarda bulunan A Milli Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Okan Halay, iyi bir gruba düştüklerini söyledi. Halay 'Çok çalışarak, iyi bir planlamayla istediğimizi başarabileceğimizi düşünüyorum' dedi.

YILMAZ ACAR DAVUT / HENTBOLHABER.NET – EHF Erkekler EURO 2024 eleme grupları kura çekimi sonrasında açıklamalarda bulunan A Milli Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Okan Halay, iyi bir gruba düştüklerini söyledi. Halay; “Çok çalışarak, iyi bir planlamayla istediğimizi başarabileceğimizi düşünüyorum” dedi.

Halay’ın açıklamaları şu şekilde: “İyi bir kura olduğunu düşünüyorum. Rakiplerimizin hem takımlar düzeyinde hem de Milli takımlar düzeyinde uluslararası maç tecrübesi daha fazla. Bu durum onlar adına bir avantaj gibi gözükse de biz çok çalışarak, doğru planlama yaparak avantajı lehimize çevirebilecek potansiyeldeyiz.”

“TAKIMLARIMIZLA İSTİŞARELİ İLERLEYECEĞİZ”
Önümüzde Akdeniz Oyunları ve İslam Oyunları var. Burada oynayacağımız maçlar, teknik taktik anlamda takımın birbirine uyumunu arttıracak nitelikte. Akdeniz ve İslam Oyunları’yla birlikte, takımlarımızla istişareli bir şekilde, takımların lig programlarına Milli takım programını da dahil edeceği bir takvimlendirmeyle ilerleyeceğiz.

Halay son olarak: “Gruptan çıkma şansımızı yüzde 50-50 olarak görüyorum. Özellikle gruptaki ikinci maç olan Makedonya maçı olmazsa olmaz maçlardan bir tanesi. İyi planlama yapmalıyız, iyi organize olmalıyız, iyi çalışmalıyız. Önemli bir eşikten geçeceğiz ve bu duruma her şeyimizle hazır olmalıyız.”

RAKİPLERİMİZ
10-28 Ocak 2024’te Almanya’da düzenlenecek EHF Erkekler EURO 2024 eleme grubu kuraları Almanya’nın başkenti Berlin’de çekildi. Kura çekiminde Türkiye, Portekiz, K.Makedonya ve Lüksemburg ile 1. Grup’ta yer aldı. Bakınız: Kura çekimi ve rakip haberleri için tıklayınız.

Bakmadan Geçme