İyi ki varsın Yeliz Yılmaz!

Oyunculuk kariyerini sonlandıran efsane oyuncu Yeliz Yılmaz için Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından anlamlı bir tören düzenlendi.

YILMAZ ACAR DAVUT / HENTBOLHABER.NET – Oyunculuk kariyerini sonlandıran efsane oyuncu Yeliz Yılmaz için Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından anlamlı bir tören düzenlendi. Büyük Britanya maçı öncesinde, Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç tarafından Yeliz Yılmaz’a özel ödül verildi.

THF sosyal medyasından yapılan paylaşımda; “A Milli Kadın Hentbol Takımımız’ın efsane oyuncularından Yeliz Yılmaz’a Türk hentboluna katkılarından dolayı, THF Başkanı Uğur Kılıç tarafından bir özel ödül verildi” ifadeleri yer aldı.

16 YAŞINDA BAŞLAYAN MİLLİ KARİYER
Türk kadın hentbolunun efsane oyuncuları arasına adını yazdıran Yeliz Yılmaz, 16 yaşında A Milli takım kampına katılmıştı. 400’ün üzerinde Milli formayı terleten Yılmaz, 25 yıl Milli takımlarda görev yapıp, kaptanlığını da üstlendi.
Milli takımın yanı sıra oynadığı takımlarda birçok lig şampiyonluğu, Türkiye Kupası şampiyonluğu ve Avrupa Kupalarında dereceler elde eden Yeliz Yılmaz; Romanya’da da forma giyerek ülkemizi temsil etti.

YENİ MACERASI İÇİN HEYECANLI
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Yalıkavak Spor Kulübü’nde yardımcı antrenör olarak kariyerini sürdüren Yeliz Yılmaz, daha önce Türkiye Hentbol Federasyonu’ndan Burak Tezcan’a verdiği röportajda; “Yeni bir macera başlıyor ve ben çok heyecanlıyım” ifadelerini kullanmıştı.

BAŞARILAR YELİZ YILMAZ
Uzun yıllar parkede mücadele eden Yeliz Yılmaz, parkede hoş bir sada bırakırken, artık kulübede antrenör olarak Türk hentboluna hizmet vermeye devam edecek. Hentbolhaber.net olarak; ‘İyi ki varsın Yeliz Yılmaz, seninle nice seneler hentbol paydasında buluşmak ümidiyle’ diyoruz.

YELİ YILMAZ ÖZEL ÖDÜL VİDEOSU

Bakmadan Geçme